Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

RESİMLİPrenses'ime Direksiyon Simiti + Telefonluk

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18386
Tarih: 02 Temmuz 2025 Saat 18:21
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: RESİMLİPrenses'ime Direksiyon Simiti + Telefonluk
Mesajı Yazan: xMEGANx
Konu: RESİMLİPrenses'ime Direksiyon Simiti + Telefonluk
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 16:33
Arkadaşlar MErhaba bu gün 307'me Direksiyon simiti ( 10 tl ) Telefonluk ( çok fonksiyonlu bişey otomaik kendiliğindne genişleyen ağzı falan var ) (20 tl ) birde koku aldım ( 15 TL )
TOTAL'de :  45 TL. fakat arabama çok feci bir hevesle binmeye başladım gerçekten bu değişiklikler çok güzel oluyor araç kokusu Airvick in yuvarlak camlı kokuları varya üstü plastik altı cam onlardan Mango kokusu ve süper birşey aracı tamamen sardı kapılar açılınca dışarı çıkıyor o koku ( Hatun tavlamak için bire bir ) Direksiyona gelirsek gerçekten garip bir yumuşama var ve yoldaki çukurları falan hissetmiyorum artık demek direksiyon hissetiriyomuş böyle şeyleri +Konfor sağladı aracıma. Telefonluk'ise süper gerçekten telefon çaldığında direk karşımda şimdilik hapörlere açık öyle konuşuyorum ama aracıma DVD'li Navigasyon aldığımda Bluetoot bağlantısıda olucak direk araca bağlanacak gelen arama buda süper olucak buda bana +Konfor olarak yansıdı  Sonuç Mutluyum :) ve bu mutluluğu hepinizin yaşamasını istediğim için paylaşımda bulundum :) Resimler akşama gelicek. BÜYÜTMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLAMANIZ YETERLİDİR.

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/95k3dink/IMG_6074.JPG.html" rel="nofollow">

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/95k3dink/IMG_6100.JPG.html" rel="nofollow">

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/95k3dink/IMG_6118.JPG.html" rel="nofollow">

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/95k3dink/IMG_6095.JPG.html" rel="nofollow">

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/95k3dink/IMG_6116.JPG.html" rel="nofollow">

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/95k3dink/IMG_6098.JPG.html" rel="nofollow">

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/95k3dink/IMG_6087.JPG.html" rel="nofollow">

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/95k3dink/IMG_6088.JPG.html" rel="nofollow">

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/95k3dink/IMG_6071.JPG.html" rel="nofollow">

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 16:40
Airwickin o kokusu gerçekten çok iyi arabayı alalı 10 ay oldu hiç eksik etmedim.
Direksiyon simidinin fotosunu isteriz :D
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 16:40
Resimleri merakla bekliyoruz,aracında güle güle kullan...

Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 16:41
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 16:49

ben o airwick'in mango kokusunu aldım çabuk bitmesin diye ağzını yarım açtım ama hiç faydasını görmedim. sonra baktım kokmuyor tamamen açayım dedim bi baktım koku bitmiş (:

şimdi normal fıs fıs aldım istediğim zaman paspaslara 1'er fıs yapıyorum tamamdır. Öteki türlü yeri geliyor cam açık gittiğimde koku uçup gidiyor.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: musictime
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 17:08
abi onu beşi bilmem en güzeli kavun kokusu muhasebeciliğini yaptıgım petrole geliyor oh misss gibi gerisi hikaye

-------------
2006 MODEL PEUGEOT 206 X-DESİGN 1,4 MOTOR 75 HP CASTROL YAĞ MİCHELİN ENERGİ SAVE LASTİKLER FULL SES SİSTEMİ KİCKER + PİONEER TEAM

Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 17:09
Fırsat bulurda görürsem ikilisini 9-10 tl ye satıyolar bende alıyorum iki tanelisi bana 2 ay fln gidiyo.
Metro arada bir 11-12 tl ye satıyor ikili pakette olanı

Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 19:43
bende ikili aldım işte 15 TL ikilisi Teklisi 9.99'du Migrosta. Fotoları koyuyorum 5 dk müsade =)

-------------

AIRBUS 307

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 20:45
hayırlısı olsun. tekzen'e de bak bu tarz ürünler için telefonluk 10 tl koku vanila vs. 2.99 TL, direksiyon kılıfı uygunmuş..

güle güle kullanın

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 20:53
Resimler Koyuldu arkadaşlar Bakarsanız sevinirimmm..

-------------

AIRBUS 307

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 20:55
Kılıf kalın gıbı 

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 21:59
hayırlı olsun guzel olmus,
benım arabada da GTI'a has benzın kokusu var :)) ustune tanımam :)))

-------------
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37

Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 22:04
Kusura bakma ama dıreksıyon kılıfını begenmedım. Sahsen dıreksıyon kılıflarından nefret edıyorumda bıraz Göz Kırpma

Gerısı guzel sorun yok

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 22:20
Alışamıyor ınsan, Çok kalın oluyor.

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 22:39
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Kusura bakma ama dıreksıyon kılıfını begenmedım. Sahsen dıreksıyon kılıflarından nefret edıyorumda bıraz Göz Kırpma

Gerısı guzel sorun yok
aynen yaa Alkış

-------------
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37

Mesajı Yazan: ekinoks44
Mesaj Tarihi: 22 Eylül 2011 Saat 22:48
Güle güle kullan kardeşim ama bende direksiyon kılıfı sevmiyorum.. Şu mangolu airwickten de  yarın bende alayım.

-------------
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites
Ford Focus Titanium 2013 Powershift

Mesaj Tarihi: 23 Eylül 2011 Saat 00:31
Evet biraz kalın duruyor fakat sürüş çok daha zevkli bir hale geldi bu arada daha inceleri varmı ? eğer varsa daha ince birşey alayım ozaman ? çünkü inceleri daha iyi bende öyle düşünmüştüm.

-------------

AIRBUS 307

Mesajı Yazan: okan4037
Mesaj Tarihi: 23 Eylül 2011 Saat 09:10
Ya hocam şu kavun kokusunu aynısı bende aldım kapağını açtım iç kapağı  felaket koktu kapağı kapatıyor hiç kokmuyor bu seferde... delik açtım dün gene yeterince koku gelmiyor bugün deliği genişleteyim biraz.... nasıl bi üründür anlamadım.. bu arada güneşe koymayın air wicki direkt akıtma yapar heleki konsoldaysa rengini bi güzel kaldırır :)  genede çok hoş bitsin gene alacamda siz kapağı nasıl kullanıyosunuz ? tam açıkmı kapalımı ?

-------------
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc

Mesaj Tarihi: 23 Eylül 2011 Saat 09:49
Orjinalini yazan: okan4037 okan4037 Yazdı:

Ya hocam şu kavun kokusunu aynısı bende aldım kapağını açtım iç kapağı  felaket koktu kapağı kapatıyor hiç kokmuyor bu seferde... delik açtım dün gene yeterince koku gelmiyor bugün deliği genişleteyim biraz.... nasıl bi üründür anlamadım.. bu arada güneşe koymayın air wicki direkt akıtma yapar heleki konsoldaysa rengini bi güzel kaldırır :)  genede çok hoş bitsin gene alacamda siz kapağı nasıl kullanıyosunuz ? tam açıkmı kapalımı ?

Arkadasım onun ıcındekı plastık kapak tamamen cıkartılır. Takılı olarak kullanılmaz. Dıs kısımdakı ayarlı kısımdanda ayarını yaparsın. Kısık tut yeterlı olur

Mesaj Tarihi: 23 Eylül 2011 Saat 09:57

Arkadasım onun ıcındekı plastık kapak tamamen cıkartılır. Takılı olarak kullanılmaz. Dıs kısımdakı ayarlı kısımdanda ayarını yaparsın. Kısık tut yeterlı olur

Bende takılı kullanılıyo sanıyodum diyorum niye koku gelmiyo :) çıkartıyorum hemen teşekkürler

-------------
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc

Mesaj Tarihi: 23 Eylül 2011 Saat 10:34

Bende takılı kullanılıyo sanıyodum diyorum niye koku gelmiyo :) çıkartıyorum hemen teşekkürler

Allah ıyılıgını versın Embarrassed

Ictekı kapak kullanılmaması ıcındır. Yoksa rafteyken koku kendılıgınden bıter Sırıtma
Kullanım ıcın o kapagı cıkartırsın agzını acmıs olursun. Bu durumda koku havayla temas etmesı lazım kı yayılsın. Bunuda dıstakı ayarlı kısımdan ayarlarsın Kahkaha

Mesaj Tarihi: 23 Eylül 2011 Saat 10:56

ahahah :D sabah sabah güldürdünüz ya allahta sizi güldürdürsün bu gün :)  gerçi sizde haklısınız öyle bi koymuşlar farketmez bile ayrı marifet o kapağı yani :)

-------------

AIRBUS 307

Mesaj Tarihi: 23 Eylül 2011 Saat 11:38
Orjinalini yazan: xMEGANx xMEGANx Yazdı:

ahahah :D sabah sabah güldürdünüz ya allahta sizi güldürdürsün bu gün :)  gerçi sizde haklısınız öyle bi koymuşlar farketmez bile ayrı marifet o kapağı yani :)

Hocam aldığım sitenin yorumlarında birisi yazmıştı iç kapağı asla çıkarmayın kokusu yeterli oluyor çıkarırsanız başınız ağrır ve hemen biter demiş.. ona güvenerek şey ettiydimdi :)))

-------------
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc

Mesaj Tarihi: 23 Eylül 2011 Saat 12:48

Orjinalini yazan: xMEGANx xMEGANx Yazdı:

Hocam aldığım sitenin yorumlarında birisi yazmıştı iç kapağı asla çıkarmayın kokusu yeterli oluyor çıkarırsanız başınız ağrır ve hemen biter demiş.. ona güvenerek şey ettiydimdi :)))
onada kocaman bi HAHAHA :D

-------------

AIRBUS 307

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net