|
silencer egzoz (takıldı ve video çekildi) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 45678> |
Yazar | |
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kim kızdırdı bu aslanı böyle :) homurdanıyo kükrüyo
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun güle güle kullanın.
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim, sanırım şehir içinde de uzun yolda da silencer takılı kullanacağım son çıkan yasalardan dolayı ve sesin çok fazla çıkmasından dolayı bu şekilde gerekiyor |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Metin ses hoşuma gitti,tekrar güle güle kullan...
|
|
EmRe26
1. Vites 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
silencersiz hali benimksnn aynısı gbi abi iyi günlerde kullan :) acaba normalde silencer olmayan eksoza sonradan silencer başlığı uydurulsa olurmu?
Düzenleyen EmRe26 - 22 Eylül 2011 Saat 10:12 |
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uydurulursa olur neden olmasın
yalnız bu ses kısılacak metin haberin olsun :) toklaştıgı zaman yeniden video bekliyoruz |
|
EmRe26
1. Vites 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bi tane silencer uydurmam lazım o zmn :) artık egsozcumu yapar tornacımı yapar halletmem lazım..
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence uydurabilirsin ama maliyeti yüksek olur diye düşünüyorum. en temizi al bitane silencerli tertemiz,
yanlız silenceri takınca ses yam kesilmiyor eğer tam kesmek istersen vanalı egzozları tavsiye ederim.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kısılacak derken anlamadım kısmam mı gerek yoksa ilerde dahada mı azalacak diye bahsettin.
şimdilik ısındığında toklaşıyor . 1 ay sonra nasıl olur merakla bekleniyor
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tam cezalik
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hadi ordan hadi ordan zaten diken üstünde gidiyorum
|
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu ses biraz kısılıp toklaşıcak daha güzel olacak yani şuanki halinden eser kalmicak asıl o zaman hoşuna gidecek eksoz
işte ottospec i bundan tavsiye ediyoduk :) ses tam kesiliyo ama alırken parasıda adamı kesiyo :) |
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel olmuş metin ama dikkat et :) artık çevirmeler flim ve eksoz :=)
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol teşekkür ederim, bende kalp var ottoyu alırsam kalbi teslim edebilirim bu şekilde iyi (:
|
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
taktıkdan sonraki gün dediğin haberi gördüm yıkıldım resmen,
artık yayaya su sıçratana, yüksek sesle müzik dinleyene, abart egzoz takana, lastik yakana cezalar katılaştırıldı.
|
|
|
muzaffer
2. Vites 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Metin hayırlı olsun kardeşim ne kadara mal oldu bilmiyorum ama avrupa araçlara da artık vanalı sistem uzaktan kumandalı yada düğme sistemli egzozlar takılabiliyor senin mevcut sistemde polisi gördüğün zaman sesi kapatma imkanın yok ama diğerinde bir düğme ile aracın orjinal gibi ses çıkartırken düğmeye basınca gök gürültüsü misali sese sahip olabiliyorsun ama hayırlı olsun yinede cezasız kulanmak nasip olması dileğiyle :)
|
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Muzaffer teşekkür ederim, vanalıları araştırdım onlar iyiler evet ama ben çok gürültü istemiyorum, az homurdansın yeterli benim için bu yüzden silencerli seçtim. Şimdilik memnunum bakalım ilerde ne göstericek. |
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şuan en basit valnalı sistem 250 300 tl düzgün bişeler tabi yoksa 40 a 50 yede yapan var
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun Metin hocam sen de katıldın desene aracında ufak tuning yapan elemanlara:)
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah teşekkür ederim. valla daha önce tesisat egzoz vs hiç olmadığı için şuan alışma evresindeyim (: görüntüsü çok güzel ama polisin onu görmesini istemiyorum öyle işte (: |
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 45678> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |