|
307 Far Ayar Motoru Arıyorum. |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Metınım senın soylemıs oldugun bence bıraz abartı olmus. 6000 surda gostermez 8000 surda gostermez gıbı kesın bır yargıda bulunamayız. Cunku hıc gostermez degıller. Ama 4350K ıclerınde en ıyı gosterenıdır. Dıgerlerıde elbet gosterırler ama verım daha az olur
Fakat 8000 uzerınde verımın cıddı oranda dusecegı kanaatındeyım. Cunku 10.000 de bıle normal bır havada gece gıderken yol resmen masmavı aydınlanıyor... Bu durum yagısta daha da artıp verımın dusmesıne neden olur dıye tahmın edıyorum...
Ayrıca 4350K nın ıcınde %10-15 kadar sarı ısık bulunur.
6000K tam beyazdır
8000K cok hafıf mavı tonu uretır...
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abicim tam okumamışsın sen anlaşılan o değerleri örnek verdim Kelvin arttıkca verimin düştüğünü anlatabilmek için bak koyu renk ile işaretledim.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
metin abi doğru demiş kelvin arttıkça renk morlaşır gibi olur koyu tonlara gider mesela 30.000 k pembe xenon vardır. ben de 8000 k xenon var daha takmadım ama ideal dediler . 6000 saf beyazdır 8000 de buz mavisi gibidir dediler. ersin abi 8000 kullanıyor galiba sormak lazım. ama mtec 4750 kelvin h7 ampül çok iyidir
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
far motoru aynı abi kapağı açtığında karşında
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18222&title=307-ara-%DDi-tavanbagaj-led-uygulamas-led-resi ilk 2 resmi incele metin abi |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
benim araba 2004 abi
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi şey dicem yaa o far motoru kısa farların değil dime onun bağlı olduğu ampülü sökmek için o motoru sökcez mi napcaz ben kısa farları söktüm kısa farlar diğer kapakta . o uzunların motor heralde
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tamam Metınım bırsey demedım...
|
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
benimde 2004 XT neden benim farların motoru içerde anlamadım ya bukadar şanssızlık olmaz ki arkadaş.
|
|||
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tek motor vardır. bende önceden sadece kısalar inip kalkar uzunlar sabittir sanıyordum. o motor ikisini birden aşağı indirir yukarı kaldırır ayrı ayrı motor yok yani genel var.
|
|||
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi öyle konuşupda üzme beni. ben sadece derdimi anlatmaya çalıştım üzmek değil amacım.
sevgiler, saygılar, hürmetler,
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi kusura bakma cevap veremedim offline dım senin arabanın tscil tarihi ne abi 31.03.2004 bizim
|
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
03/12/2003 olması gerekiyor. ay ve yıl doğru ama günden emin değilim (:
seninki daha yeni olarak geçiyor ama benim anlamadığıım benden eskisi 2002-2003 modellerde farın arkadında bende içinde benden sonraki modellerde 2004-2005 yine aynı arkasında
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
beni anam kadir gecesinde doğurmuş
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18360&PID=297102#297102 amerikan park abi anlamadım valla ama far motoru teknolojisine bayıldım açtım kaputu kardeşime dedim aşağı yukarı oynat. izledim farı adeta mükemmel |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
basma lan damarıma
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sen makinayı sıfır mı aldın abi yoksa 2. el mi
abi eninde sonunda senin iş hallolcak yani bu kadar kasmanın bi anlamı yok . yanlışmıyım sen söyle |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |