![]() |
|
Sol ön çamurluğun altındaki çizik kapatma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2011 Saat 08:26 |
Arkadaşlar dün beyaz renk pejo 206 hanımdaydı sol ön çamurluğun tamponun hemen üst kısmından yani çamurluğun bittim yerinden sürtürmüş 4- 5cm uzunluğunda kılcal derin bir çizik var tırnak takılacak derinlikte (giri saç gözüküyor) sanayiye götürdüm adam komple çamurluk boyanacak dedi bunu kendim nasıl kapatabilirim veya bir hal çaresi varmıdır.Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğrafları olmadığı için yorum yapmak zor. Birkaç yere daha göster. Onlar da boya derse, başka çaren yoktur.
|
|
![]() |
|
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
ok fotoğraf akşam ekliyorum tşkler.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
o kadar derincese eger macun gerekli zaten macundan sonrada ister rötüşletirsin istersen çamulugu komple boyuya bilirsin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |