![]() |
|
FULL %12 indirim :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
bahadiryor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Duyduğuma göre bu adamlar seyreltilmiş benzin satıyorlarmış, haberiniz olsun. Daha az km yaparsınız.
|
||
2003 OrientDarkBlue 307
|
||
![]() |
||
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
walla indirimli yerden akaryakıt almıorum. Full u istanbulda cok gördüm ama almadım. Parasını weririm adını sormam. Opetten fullerim 1100 km atar keyfime bakarım.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Yüzde 12 indirimmi var yoksa yüzde 12ye varanmı dikkat etmek lazım
|
||
![]() |
||
|
Hüseyin Ben Senin Plakanı Verdim Onlar Sana Hiç İndirim Yapmayacaklar ![]() |
||
![]() |
||
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
|
CeColi gardeş benim yerimede kullan. Adanada full yok
bir sorum olacak filtre ler bu kodar ucuzmu ya |
||
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
||
![]() |
||
|
Ben gazı devamlı kullanıyorum zaten
![]() Fıltrelerde cok para edecek bırsey degıller.
|
||
![]() |
||
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
|
![]() takmasına neden servisler 50 tl istiyorlar
|
||
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
||
![]() |
||
|
Buda servısın para kazanması ıcın...
Herkesce bılındıgı gıbı yetkılı servısler araca 3 kurusluk bakım yaparlar 5 kurus alırlar. Aynı bunun gıbı
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |