![]() |
|
Polis Çevirme Ceza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
değişmişse tamamdır işte ... kendini tanıtacak ya .. bir ki ay denetimler sıkı olur.. |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
alayının!.. ...dicem ama aralarında iyileri de var... ...dır herhalde. ben hiç rastlamadım. umarım vardır...
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
ya polis dedimmi cinlerim tepeme çıkıyor. geçen müzik sesinden ceza yedim. 3 polis memuru. yemin ederek söylüyorum. yüksek sesle müzik dinlemenin maddesini bilemediler. arabalarında kitapçık arıyolar. biri diyor 75 biri diyor 70 biri diyo 73. yuh arkadaş dedim. en son anonsla merkezden öğrendiler :@
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Ah bu polisler ah çok seviyorum bu kerataları
|
|
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
o eksozu o polise , poliside .... neyse
Aynen vanalı eksozlara bayılıyorum ama onlar erbin abiye göre değil, perf. vermezler diye biliyorum HKS , borla falan filan devil (favorimdir) hangisi vanalı üretiyor |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
performansı geçtim artık :) takçam orjinal egzozu en kısa sürede bide ona karbon tarz yada çiftli nikelaj uç :) onada ceza kesmezler heralde
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
hiç bir haksızlık karşılıksız kalmaz.
|
|
![]() |
|
keserler sen rahat ol , onlar görüntüyede kanıyor azcık
![]() |
|
![]() |
|
abicim öncelikle geçmiş olsun.geçenlerde bu tip olay benimde başıma geldi.benim kabahatım vardı cam filminden dolayı ama çok kılına denk geldiğim için adam jant bile yasak dedi bana.bir kaç aracı daha çevirdi ve bu tip cezalar uyguladı.yalnız ceza kağıdıma sadece cam filmi yazdı.onun için Allah'a havale etmek en iyisi.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
yine aynı memur yine ceza sökçem sanırım egzozu serserilikte yapmadık. sakinde kullansak yedik cezayı 2012 3 ocak cezası 154 TL
![]() Düzenleyen Erbin - 04 Ocak 2012 Saat 03:55 |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
geçmiş olsun :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
eyw herkes düşman egzoz film ve xenona öncelik ampül yani ampüller sarı yansa çevirmez bile ilk ampüle bakıyor polis.. .
|
|
206 RG 2000
|
![]() |
|
Seni gene bırakmışlar benim aracımı bağlamışlardı park halindeyken...Bu ülkede no dogruki polislerin işi düzgün olsun..:Yazık abicim yazık...
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
artık araç üzerindeki değişiklikler ruhsata işlenmiyor 58 yasamıdır nedir çok uğraştım heryere başvurdum bu işleri yapan mühendislerle görüştüm mühendisler odasına gittim bizzat görüştüm eskiden araç üzerindeki değişikliği çizim yapıp şoförler odasında onaylatıp ruhsata işletebiliyordun yeni kanuna göre araç üzerinde değişiklik yapamazsın beni durdurdular eski body kit çift egzoz vardiye tabiri caizse cafcaflı artı rengi itibari ile göze batıyor araç bana çıkacak ceza normalde 1.500 tl gibi 42 tl ceza yazdı aracı parka çektik izinle sanayide orjinale çevirdim 3 ay orjinal gezdim şimdi full artı full modladım :D polis görüyor ama artık ses çıkarmıyor barıştı heralde :)))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |