|
sunroof arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
selcuk-307
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 23:18 |
Arkadaşlar hepinize iyi geceler yeni aldığım aracımda sunroof butonu ile sunroof motoru arasındaki kablolar koptu daha doğrusu kurcalarken soketlerin dibinden fişler çıktı. Fişlerin yerlerini bir türlü belirleyemedim. Şuan İstanbulda olmadığım için ve bulunduğum yerde ne peugeot'tan anlayan var ne de bir bilen. Yani ''mağdurum ben mağdurum'' durumu arkadaşlar. Bu konuda ustalardan yardım bekliyorum. Özellikle efe senden.
Ayrıca arkadaşlar arabam 2006 model 307 1.6 HDI Comfort 110Bg.
|
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
gecmıs olsun acık kalmamıstır ınsallah.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
selcuk-307
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
|
Arkadaşlar kusura bakmayın ben şu sıralar iş gereği ağrıda olduğum için mesajlarınıza geç cevap veriyorum özür.. yok açık değildi zaten çok şükür |
|
selcuk-307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
|
koliva sağol allah razı olsun
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hallettin mi sorununu? zaten açık kalsada kumandaya uzun basınca camlar ile birlikte kapatması gerekiyor
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |