![]() |
|
206+ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
df0027 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2011 Saat 16:38 |
|
gelmeye calısıcam takip ederim burdan ben cok fazla seyahat ediyorum denk getirirsem gelicem
|
||
206+ sportium 2011 1.4 HDİ
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rica ederim bunun için burdayız
![]() |
||
![]() |
||
df0027 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
anladım ali tskler
|
||
|
||
![]() |
||
|
Yok hocam. Servise derece ve rds yi açtırmaya gittiğinde görürsün direksiyon altındaki yer açılıyor orada sigorta tablasının altında OBD2 slotu var oradan bağlanıyor.
|
||
![]() |
||
|
hıım servisin kullandıgı yazılımdır sanırım cok iyimis yaa çakmaklıktanmı baglanıyor acaba
|
||
|
||
![]() |
||
|
Yağmurda görüş iyi ama cam filmli olunca baya kesti o yüzden 55lik takıcam. Markası oem :D yurt dışından getirttim. Montajını kendim yaptım.
PP2000 peugeot planet dediğimiz bizim araçların beynine hükmeden yazılım. Ben indirdim ama açamadım. Açmak için pc yi ara kablo ile araca bağlamak gerekiyormuş.ç Koliva da varmış bu parçadan. Zaten asıl olay o parçada . O olduktan sonra neredeyse herşey yapılabiliyor. |
||
![]() |
||
|
pp 2000 nedir ali programsal bisey sanırım?
|
||
|
||
![]() |
||
|
güle güle kullan ali görüş nasıl ali yagmurda felan ne marka taktırdın??
|
||
|
||
![]() |
||
|
Evet kendim 30.000K taktım ama 35wlık . Çok memnunum. Bir kaç haftaya 55wlık takıcam. Camlara film çektirdim. Biraz ses sistemi ile oynadım. Çok tatlı oldu. 25inde buluşma var bekleriz seni orda görürsün arabayı.
|
||
![]() |
||
|
xenon far taktırdınmı ali?
|
||
|
||
![]() |
||
|
İyi fiyat. Bunları şahinden alsan 150yi geçmez 50de işçilik versen 200tlye hallolurd aslında :D
ABC ye gidecem sahibi bakımlarda yardımcı olacam dedi eğer olmazsa bira daha uğramam bile ABC ye |
||
![]() |
||
|
-tapa contası
-yag filitresi -hava filitresi -polen filitresi -teroson mo universal 150 -balata temizleyici variac -mobil super s td 10w-40 4lt -işcilik toplam 237.88 75 lira işcili yazıyorlar mazot filitresi 2 bakımda bir degisiyormus öyle dediler |
||
|
||
![]() |
||
|
15000 bakımında neler değişti?
|
||
![]() |
||
|
benim arac atom gri rengine tav oldum göral gercekten iyi 15000 bakıma götürdüm 237 lira tuttu cokta degil diye düsünüyorum göral gercekten iyi bide aldıgımda direksiyondan bir ses geliyordu direksiyon miliymis hemen degistirdiler bir hafta icinde hic ugrasmadım 5000 bakıma götürdügümde söyledim hemen degisti garantiden
|
||
|
||
![]() |
||
|
ABC den aldım ama pişmanım. Aynı fiyata göraldan atom grisi alacaktım ama stil paket yoktu. Bi dost vesilesi ile abcden aldık. Beyaz olsun istedim showroomda beyaz sportium vardı çok tatlı göründü gözüme . Beyaz aldık. ABC nin servis kısmı çok felaket. Göral ve Fatihe gittim adamlar seni kapıda karşılıyor. ABC de ben adamların peşinde olduğum halde çok uğraşıyorum.
|
||
![]() |
||
|
Haklısnız koliva hocam. Okul açılıyor harçlar, kitaplar, arabanın bakımı fln derken para kalmadı. Kolu bu fiyattan daha aşağı bulmak zor. ikinci elde bulunmuyo pek. Olmadı taksitle alacam artık. |
||
![]() |
||
|
sen nerden aldın ali
|
||
|
||
![]() |
||
|
göral
|
||
|
||
![]() |
||
|
Bende kasım 25 trafiğe çıkışlıyım. 24.800e aldım. Nerden aldın? |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Cruise control'un takar takmaz calisabilecegini sanmiyorum. Ancak su da var ki eger kolu alip denerseniz ve eger calismazsa kolu her zaman satabilirsiniz. Zararli cikacaginizi sanmiyorum. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |