![]() |
|
206+ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
df0027 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kasım 2010da aldım ali envy yoktu aceleye geldi birazda 26 400 geldi o zaman kampanyadan
|
|
206+ sportium 2011 1.4 HDİ
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
cruise de denemek lazım işte. Belki yol bilgisayarı gibi hemen çalışacak. Sorun olacağını sanmam çünkü avrupadaki 1.1 motorlu 206+ larda bile var. Türkiye de yok sadece. Sipariş vericem gibi gelince takcam umarım çalışır çalışmazsa işimiz iş valla.
|
|
![]() |
|
Deri direksiyon envyleri gördüysen çok harika. Ama servis fiyatı 900ü buluyor. Ben çıkma derisi kesik envy direksiyonu buldum 150tl dedi bide ona 100tl deri yaptırcan 250 o kadar para veremem kaldı.
Keşke sportium yerine 500-600daha verseydin de envy alsaydın ben aldıktan 3 ay sonra çıktı envy yoksa beklerdim ben. Sportium vardı oda o fiyat farkına değecek bişi değil. |
|
![]() |
|
df0027 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
sadece krom parcalar var evet öbürleri yok alicilik deri direksiyon yapmayı düsünüyorum ama cruze control saglıklı olurmu sence
|
|
|
|
![]() |
|
Comfort sayılır. Sportiumlarda sadece krom parçalar var diye biliyorum
Peki şunlar var mı? -Bagaj aydınlatması, -Elektrikli ayna, -Deri direksiyon, -Bagaj açılınca tavan lambasının yanması, -gri ön on panjur içi, -arka hoparlör, -Yüksekliği ayarlanabilir direksiyon ? |
|
![]() |
|
sportium
|
|
|
|
![]() |
|
cruise control düşünüyorum ben.
Aracınız confort değil mi? Düzenleyen Alicilik - 17 Eylül 2011 Saat 14:54 |
|
![]() |
|
anladım karar veremedim kırmayım kolu diyorum alicilik ? baska yapacagımız bisey varmı ben aracı alalı 7 ay felan oldu önerebilecegin acılabilecek yada baska bisey?
|
|
![]() |
|
Düğme emanet fln değil o konuda şüpheniz olmasın. Ordaki gibi yaparsanız güzel oluyor yalnız sökerken nazik olmaz lazım çizilebiliyor kenarı.
Aktivasyona fln gerek yok. Ben taktım çalıştı. İsterseniz ilk düğme olayını yapın bakın bi düğme ne gibi bi değişiklik yapıyor. Ben dereceyi açtırdıktan sonra keşfettim derece ile saati değiştiriyordu tek satır ekranda . Sizde hepsi kapalı iken ne yapacak bakalım belki dereceyi açar :D |
|
![]() |
|
evet okudum onları cüneyt arkadasın bulusu harika sen yaptın sanırım kendi aracına diimi alicilik nasıl oldu emanet durmuyor diimi dügme? bide yol bilgisayarını aktive ettirmek lazımmı?
|
|
![]() |
|
rica ederim. 206+ konusunda baya tecrübe edindim herşeyi sorabilirsiniz. Göral iyi bi servis. ABC den daha sıcaklar. Yol bilgisayarı için ilk önce 3 satır ekran almanız lazım. HRMNKY nickli murat arkadaşımla iritbata geç o ekran tedarik ediyor.
Lİnki : http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12244&PN=5&title=satlk-3-satrl-206-yol-bilgisayar-ekran Daha öncesinde veya sonrasında ise küçük bir işlemle silecek kolunun ucunu düğme yapıyorsun ve başka bişi yapmadan yol bilgisayarını kullanıyorsun. linki:http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&KW=&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm bunun için cüneyt arkadaşımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. |
|
![]() |
|
alicilik tskler göral yakın bana oraya gidicem en kısa zamanda
|
|
![]() |
|
benim aracımda yol bilgisayarı yok arkdaslar bu iki özellik bendede mevcutmu?
|
|
![]() |
|
Bahadır hocam,
Tek satır ekranda görmek mümkün. Aracı ilk çalıştırdığınızda ekrana derece çıkıyor. Sonra o saate dönüyor. Dereceyi görmek için ya sağ tuşa basmak lazım ya da silecek koluna yol bilgisayarı tuşu işlemini yapmak lazım. Ben 3 satır ekranla değiştirince şimdi üstte saat altta derece hep aktif silecek koluna (cüneyt in katkılarıyla) yaptığım basit düşme olayı ile de yol bilgisayarını ayarlıyorum. Bir tek teyp değiştiği için frekans kısmı boş o kadar. |
|
![]() |
|
Bizim araçlar fransadan bu özellikleri kapalı olarak geliyor.Yetkili servise gidiyorsunuz ve bu özelliği açtırmak istediğinizi söylüyorsunuz.Servisler 5dk da ücretsiz olarak açıyor.Benimde başıma gelen bir konu bu.
Alicicik arkadaşıma sormak istediğim ısı sensörü sağ dikiz aynamızda mevcut ancak bunun değerlerini görmek için 206+ aracımızın ekranını 3satır olarak değiştirmekmi gerekiyor yoksa servise gidip açtırdığımızda bu özellik bizdeki ekranda da gözüküyormu??
|
|
![]() |
|
pp2000 den sorun çözülür dime bilgisayara bağlayacaklar
|
|
![]() |
|
Başkan aldığın yere yada sana yakın yetkili servise gidiyosun. Diyorsunki benim aracımın sağ ön aynasının altında damla var bu damla derece sensörü . Derecemi göremiyorum bana bunu açın. Bu işlemden sonra bu teypte rds tuşu var ekrana bakarsan ekranda rds yazısıda var bunları çalıştıranlar var bu ikisini açın. Ankara da ABC de ben yaptırdım ordakiler biliyor fatih oto ile de irtibattayım orada sana yardımcı olur ücret fln da verme. Garanti kapsamındaysa. Ama ısrarcı ol uğraşmak istemiyolar çünkü. Yok diye bişi yok. Eğer yok açmazlarsa bana mail at
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Bu konu şöyle oluyor. Araçta ilk etapta dış ısı göstergesi ve radyoların isimleri (yayın yapan radyo frekansları) serviste açtırılabiliyor. Yetkili servisler garanti kapsamı içerisinde ücretsizde açabiliyor. Ücret talep edenler olabiliyor. Peugeot Planet programı ile radyo-cd ayarlarına girilecek ve ülke bölge seçimi düzeltilecek. Diğer konuda yine aynı şekilde ekran ayarlarına girilerek dış ortam ısısı ekranda gösterilir seçilecek.
Bende de her ikiside yoktu ben her ikisinide kendim açtırdım.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Estagfirullah. Topik = Forumda acilmis baslik Anladigim kadari ile sende tek satir ekran var. Su basliga bir gozat istersen: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&KW=yol+b%FDlg%FDsayar%FD&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm Eger yol bilgisayarin olursa, dis sicaklik gostergesinin de calisacagini dusunuyorum. Düzenleyen koliva - 16 Eylül 2011 Saat 17:40 |
|
![]() |
|
rds yazısı cıkmıyor onun icin calısmadıgını dusunuyorum bu arada cahilligimi mazur gör topik derken:)))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |