![]() |
|
Acil bilgi almam lazım arkadaşlar.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 17:24 |
Şimdi şaşmazda bi usta 1000 liraya Tomasetto bilmem bişiy modeli bi lpg takıyım diyo bizim komşumuzun yegenin dükkanının yanındaki dükkan babamla gitmiş konuşmuş abi bole yaparım şöyle olur fln diye babamın kafasına yatmış. Bende Görallarda atiker fast taktırmayı planlıyordum bitanesi 1000 lira sızdırmazlık raporlu(tomasetto) bitanesi 990 lira sızdırmazlık raporsuz(atiker). Bi kaç araştırma yaptım bi kaç şikayet var tekleme yapıyor fln diye ama bazılarıda baya bi memnun şimdi öncelikle cem abi sonrada sizlere soruyorum bunu duyan bilen eden varmı hatta kullananı bulursak harika. Ben adını bile ilk defa duyuyorum bu tomasettoyu :)
Düzenleyen deamod - 16 Eylül 2011 Saat 17:28 |
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cecoli sana yardımcı olacaktır
![]() |
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sana ısrarla göral a taktır diyorum kardeşim... orada taktırıpta memnun olmayan yok...zaten sızdırmazlık 30 tl gibi bişey...ayrıca safe fast taktırsan daha iyi..
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Daha demin cem abiyle konuştum oyle boyle derken göralı seçtim yarın sabahtan gidicem osman abi seninde tanıdığın varmış bi yardımcı olurmusun
|
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
sızdırmazlık 25 tl bilginize
|
|
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
ben tomesetto kullanıyorum şu an için herangi bi sıkıntım yok aracı aldıgımda üzerinde vardı ama sen bilirsin sızdırmazlık pahalı bişey deil zatn 25-30 lira civarı
|
|
![]() |
|
tomasetto hiç duymadım ama sektörde atiker ve brc önde yer alıyor
Göral ne marka kitler takıyor ![]() |
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
tomesetto'dan uzak dur!ben taktım 24 saat içinde söktüm ve zavoli taktım mükemmel...
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
Osman abıcım ufak bır puf noktası vermek ıstıyorum. Safe Fast full grup veya yarı sıralı makınelerde problemlı olabılıyor. O acıdan Fast kıtlerı tavsıye edıyoruz... Son zamanda Fast ın yenı bır versıyonu cıktı gayet basarılı bır versıyon
![]() 2 gun evvel 2004 Audı A6 ya bıle Atıker Fast taktık...
|
|
![]() |
|
4 marka takıyoruz dedi brc,atiker,zavoli galiba 4. yü hatırlamıyorum maruz gör. |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |