![]() |
|
206+ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
df0027 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 16:35 |
herkeze selam arkadaslar benim 206+ aracım derece ve rds acılıyormus diye duydum bu konuda bilgisi olan varmı
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sordugunuz sorudan pek bisey anlamadim. Biraz daha aciklayabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Derece derken dıs ısı gostergesınden bahsedıyorsun herhalde ???
Bıldıgım kadarıyla dıs ısı olcumunun yapılması ıcın elektrıklı sag ayna ıcınde sensor olması gerekıyordu. Acaba 206+ larda da boyleyse senın aracında elektrıklı ayna varmı ???
|
|
![]() |
|
df0027 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
daha acık yazayım tabiki radyonun rds si actırılabiliyormus diye duydum ve sıcaklık göstergesi derece aynalarım elektirikli degil ama sensör var sanırım sag aynanın altında damla kadar bisey
|
|
![]() |
|
:)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Acik yazmissiniz ama hala apacik degil ![]() Rds'nin actirilabilmesi ne demek yahu? Eger teybinizde bu tus varsa Rds yayinlarini alabilirsiniz demektir. Bu tusa basinca ekranda Rds yazisi cikar ve aktiftir. Baska birsey mi kastediyorsunuz acaba? |
|
![]() |
|
benim arac 206+ 2011 model sportium yol bilgisayarı ve elektirikli ayna yok radyoda rds dügmesi var ama basınca calısmıyor dıs ısı göstergeside benimde duydugum kadarıyla sag aynanın altında damla kadar bir yer oda var aynanın altında ama serviste actırılabiliyormus diye biseyler söylediler bana sanayide?
|
|
![]() |
|
koliva rds tusu var ama bir ise yaramıyor demek istedim basınca bir sey olmuyor yani rds yazısı cıkmıyor tus bos gibi bisey yani:)
|
|
![]() |
|
Anlasilabilirlik simdi bir parca daha iyi oldu. Rds'nin calismadigini nasil anliyorsunuz? Muhtemelen yol bilgisayari takabilirsiniz diye dusunuyorum. Ilgili topiklerde silecek kolu ucunun nasil olmasi gerektigi ve neler yapilmasi gerektigi yazili. |
|
![]() |
|
rds yazısı cıkmıyor onun icin calısmadıgını dusunuyorum bu arada cahilligimi mazur gör topik derken:)))
|
|
![]() |
|
Estagfirullah. Topik = Forumda acilmis baslik Anladigim kadari ile sende tek satir ekran var. Su basliga bir gozat istersen: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&KW=yol+b%FDlg%FDsayar%FD&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm Eger yol bilgisayarin olursa, dis sicaklik gostergesinin de calisacagini dusunuyorum. Düzenleyen koliva - 16 Eylül 2011 Saat 17:40 |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Bu konu şöyle oluyor. Araçta ilk etapta dış ısı göstergesi ve radyoların isimleri (yayın yapan radyo frekansları) serviste açtırılabiliyor. Yetkili servisler garanti kapsamı içerisinde ücretsizde açabiliyor. Ücret talep edenler olabiliyor. Peugeot Planet programı ile radyo-cd ayarlarına girilecek ve ülke bölge seçimi düzeltilecek. Diğer konuda yine aynı şekilde ekran ayarlarına girilerek dış ortam ısısı ekranda gösterilir seçilecek.
Bende de her ikiside yoktu ben her ikisinide kendim açtırdım.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Başkan aldığın yere yada sana yakın yetkili servise gidiyosun. Diyorsunki benim aracımın sağ ön aynasının altında damla var bu damla derece sensörü . Derecemi göremiyorum bana bunu açın. Bu işlemden sonra bu teypte rds tuşu var ekrana bakarsan ekranda rds yazısıda var bunları çalıştıranlar var bu ikisini açın. Ankara da ABC de ben yaptırdım ordakiler biliyor fatih oto ile de irtibattayım orada sana yardımcı olur ücret fln da verme. Garanti kapsamındaysa. Ama ısrarcı ol uğraşmak istemiyolar çünkü. Yok diye bişi yok. Eğer yok açmazlarsa bana mail at
|
|
![]() |
|
pp2000 den sorun çözülür dime bilgisayara bağlayacaklar
|
|
![]() |
|
Bizim araçlar fransadan bu özellikleri kapalı olarak geliyor.Yetkili servise gidiyorsunuz ve bu özelliği açtırmak istediğinizi söylüyorsunuz.Servisler 5dk da ücretsiz olarak açıyor.Benimde başıma gelen bir konu bu.
Alicicik arkadaşıma sormak istediğim ısı sensörü sağ dikiz aynamızda mevcut ancak bunun değerlerini görmek için 206+ aracımızın ekranını 3satır olarak değiştirmekmi gerekiyor yoksa servise gidip açtırdığımızda bu özellik bizdeki ekranda da gözüküyormu??
|
|
![]() |
|
Bahadır hocam,
Tek satır ekranda görmek mümkün. Aracı ilk çalıştırdığınızda ekrana derece çıkıyor. Sonra o saate dönüyor. Dereceyi görmek için ya sağ tuşa basmak lazım ya da silecek koluna yol bilgisayarı tuşu işlemini yapmak lazım. Ben 3 satır ekranla değiştirince şimdi üstte saat altta derece hep aktif silecek koluna (cüneyt in katkılarıyla) yaptığım basit düşme olayı ile de yol bilgisayarını ayarlıyorum. Bir tek teyp değiştiği için frekans kısmı boş o kadar. |
|
![]() |
|
benim aracımda yol bilgisayarı yok arkdaslar bu iki özellik bendede mevcutmu?
|
|
![]() |
|
alicilik tskler göral yakın bana oraya gidicem en kısa zamanda
|
|
![]() |
|
rica ederim. 206+ konusunda baya tecrübe edindim herşeyi sorabilirsiniz. Göral iyi bi servis. ABC den daha sıcaklar. Yol bilgisayarı için ilk önce 3 satır ekran almanız lazım. HRMNKY nickli murat arkadaşımla iritbata geç o ekran tedarik ediyor.
Lİnki : http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12244&PN=5&title=satlk-3-satrl-206-yol-bilgisayar-ekran Daha öncesinde veya sonrasında ise küçük bir işlemle silecek kolunun ucunu düğme yapıyorsun ve başka bişi yapmadan yol bilgisayarını kullanıyorsun. linki:http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&KW=&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm bunun için cüneyt arkadaşımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. |
|
![]() |
|
evet okudum onları cüneyt arkadasın bulusu harika sen yaptın sanırım kendi aracına diimi alicilik nasıl oldu emanet durmuyor diimi dügme? bide yol bilgisayarını aktive ettirmek lazımmı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |