![]() |
|
PEUGEOT 307 Debriyaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolgap28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Şubat - 1988 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 14:17 |
ya arkadaşlar bende peugeot 307 hdi var. arabamın debriyajı çok ser tamirciye gittim depriyaj setini değiştirelim yumuşacık olur dedi değiştirdik olmamış olmuyormuş öle diolar sonra bolandla alakalı dediler onuda değiştirmişler yine olmamış bu araba böle böle kullanacaksın diolar. sizler ne diosunuz??
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tolga bi profilini güncellede ona göre yorum yapalım dimi belki usta tavsiyesi vericez ama nereden foruma katıltığın belli değilki profilinde hepsini eksiksiz doldurmalısın.
imza kısmınada aracının modelini yakıt türünü donanım paketini motor hacmini yazarsan daha güzel olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynen bende kullanıyorum 307 hdi.Baskı balata değişti debriyaj sert yinede yukarda bide benimkisi
|
|
![]() |
|
tolgap28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Şubat - 1988 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
tamamdır admin ;) şimdi cevaplarınızı bekliyorum :/
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ
DİZEL 110 HP |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Orjinal parca kullandiklarindan emin misiniz?
|
|
![]() |
|
öyle diyolar nasıl emin olabilirim ki?
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ
DİZEL 110 HP |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Olamazsiniz. Su durumda anlamak biraz zor, takmadan once kutusuna bakabilirdiniz. Benim aklima baski plakasinin(pressure plate) sert oldugu geliyor. Bunu degistirmislermi ki acaba? Düzenleyen koliva - 12 Eylül 2011 Saat 15:50 |
|
![]() |
|
abicim sormadım ama bu böle olmaz diolar yani öyle bi ihtimal var mı yumuşamaması gibi?
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ
DİZEL 110 HP |
|
![]() |
|
Uzgunum bu konu hakkinda kesin bir bilgim yok, yanlis bilgi vermek istemem. Diger arkadaslar yardimci olacaklardir. |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Parçayı gidip kendi gözlerinle görerek almadıysan emin olamazsın,
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende baskı balata değiştirdim fakat bizim arabalardan mı bilmiyorum yumuşak olmadı luk marka taktırmıştım ben
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
ya böle mi kullanacağım ben bu debriyaj yumuşamaz mı öyle bi çözülmez vaka mı???
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ
DİZEL 110 HP |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bende değiştirdim Baskı Balatayı ve seti Şahin Peugeot Murat kardeşimden aldım ve debriyajıma ilk bastığımda debriyaj ayağımın dokunmasıyla dibe gitti. Yani yumuşacıktı. Bu sertlik gerçekten çok garip bir durum. Arkadaşlar siz siz olun aracınız servisdeyken başından ayrılmayın. Benim bu özel yada yetkili servislere güvenim yok...
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
yumuşak olması lazım çatal falanda değiştimi acaba...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bence orjinal parça kullanılmamış olabilir.
çünkü aynı marka olmasına rağmen o firma peugeot için özel ürettiğinden ayrıca aynı firma yan sanayi olarak da üretebiliyor.
mesela, bosch'un piyasaya sattığı buji ile peugeot için ürettiği buji farklıdır. usta sana bocsh buji getirip orjinali bosch dur buda bocsh diyor sende orjinal sanıyorsun. Önemli olan kutusudur. Kutusunda/poşetinde peugeot - citroen gibi ibareler yoksa orjinal değildir. Görünüş olarak aynı olabilirler üretim yerleri de aynı olabilir ama kaliteleri farklıdır tıpkı bu debriyaj sisteminde olduğu gibi.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
baktılar olmamış sonra çatalıda değiştirdiler yaaaaa herhalde bu böle yumuşamıyor :((( ama orijinali mi taktılar diye soracağm bakalım
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ
DİZEL 110 HP |
|
![]() |
|
al bak bu orjinal işte altındakide orjinal olduğuna dair kutusu. fşyatınıda karşılaştırarak orjinal takılıp takılmadığını karşılaştırabilirsin.
|
|
|
![]() |
|
ya sordum orijinal diolar adam dioki bana sen bunu yaptır başka yerde parasını ben vercem o kadar da iddialı konuşuyo yani
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ
DİZEL 110 HP |
|
![]() |
|
sende öyle yap ozaman,
ilk önce aracına binsin debrijayın sertliğini görsün (:
daha sonrada orjinali taktırıp yeniden göster farkı kendi görsün parasınıda alırsın (:
zaten debriyajdan memnun değilsin, başka bir yerde işçiliğini verip açtırırsın ozaman belli olur zaten. en fazla işçilik zararın olur,
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |