![]() |
|
tavan folyosu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 09:56 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Topluca yaptırsak ucuza yaparlar mı?
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
arkadaşlar ben bundan 1 ay önce falan yaptırdım yeni aracımı son buluşmada dikkat edenler görmüştür aracımda yakında resimlerini de yükleyeceğim zaten bu işte hem folyo garantisi hemde işçilik çok önemli 100 tl den başlayıp 300 tl ye kadar fiyat var işçilikte dikkat edilecek şey bu işin ustası folyoyu fön makinası ile yapıştırıyor işin kolayına kaçan sa suyla. Tabi fön makinası ile yapılan daha dayanıklı oluyor özellikle parlak folyoda bu çok önemli. Albayın Aracıda çok güzel olmuş hatta ben yaptıracağım zaman onada sormuştum ama karşıya geçme imkanım olmadığı için bu tarafta yaptırdım 190 tl verdim ve gayet memnunum araca hiç bir zararı yok tek dikkat edilecek şey otomatik yıkamaya girilmemesi gerekiyor. Komple kaplamaya gelince aracın boyutuna göre fiyat azda olsa değişiyor benim aracı yaptırırken bir arkadaşımın aracını sonax ta 1700 tl ye kaplattırdık araç slk 200 mercedes kaplanan folyo toptan geliş fiyatı metre karesi 40 dolar arkadaşlar bir araç için harcanan folyo ise ortalama 20 metrekare civarı oluyor. Komple kaplamanın tek dezavantajı temizlik konusu tavan kaplamada normal yıkama sorun olmuyor ama komple kaplamada sadece nemli bir bez yada su ve süngerle temizlik yapıyorsunuz her hangi bir sabun yada kimyasal temizlik maddesi folyoyu bozuyor özellikle mat folyoları... bu konuda ki bilgim bu kadar arkadaşlar biraz uzun oldu ama kusura bakmayın artık![]() Düzenleyen Alparslan - 15 Eylül 2011 Saat 21:55 |
|||||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|||||
![]() |
|||||
||||
Arkadaşım onların söylediğ rakamlar komple için geçerli senin iş için tahminimce okadar rakam alabilirler,yaptırmış arkadaşlarımız var onlardan rakam alabilirsin.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Tamam orada haklısın. Sadece tavan 150 lıraya kadar tutar genel olarak. Orada bız komple kaplamaktan bahsettık.,
Yalnız malzeme cok onemlıdır. Kalıtesız urun sokerken tavanın boyasınıda bozabılıyor bılgın olsun. O acıdan en ıyı malzeme ıle yaptırmak en dogrusu. Zaten kalıtelı malzeme kolay kolay cızılmıyor ve rengı solmuyor. Dandık olanları cabucak deforme oluyor...
|
|||||
![]() |
|||||
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Saygım var... Boyacıdan boyacıya cok fark var bılırsın... Kapalı dukkan ıcınde boyayınca oyle ucuz oluyor. Benım dedıgım kalıtelı ıscılık ve malzemelerle beraber fırın boya
![]() Ortalama pıyasada parca bası 125-150 lıradır mesela
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Acelem yok o konuda zaten abi senden haber beklerim.Önceliğim motoru elden geçirmek. Subap ayarını yapalım daha sonra hava yağ benzin filtreleri, triger kayışı ve devirdaim pompasını da değiştirmeyi düşünüyorum yakın zamanda.
Düzenleyen Alicangulpinar - 15 Eylül 2011 Saat 14:54 |
|||||
![]() |
|||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||||
abi ne 1500 ü bizim buralarda dışarıda 700 800 fırınıda 1000 1200 e boyuyolar :)daha yeni bizim h100 ü tamire verdik hertarında vuruklar var tamir olacak artı komple boyanacak 800 tl
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Sadece tavanı parlak sıyah yapacagım... Acele etmezsen onuda ayarlarım ben sana
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Arac boyama kaplatmak ıle aynı para veya daha pahalı
![]() Komple boyama ısıde ortalama 1500 TL veya daha yukarı. Tabıkı bunda ustadan ustaya fark eder. Orta kalıte bır yer oldugunu dusunerek yazdım. Yoksa bır 307 yı 2500 e komple boyayan yerde var...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Cem abi tavanı mı düşünüyorsun ? Komple mi?
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Aracımı boyatacak olsam kesinlikle biraz daha verir folyo kaplatırım :D
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Evet aracın modelıne boyutuna ve kaplama yapılacak malzemeye gore fıyatları 2000 tl ye kadar cıkar...
|
|||||
![]() |
|||||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Trafık polısı noktasında ruhsata ısletılmesı gereken aksı takdırde cezaı bır ısleme maruz kalınabılecek bır uygulama oldugunu bılıyorum. Yanı aynen cam fılmı gıbı...
Muayene noktasında bır malumatım yok...
|
|||||
![]() |
|||||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
muayenede bi sorun çıakrtıyolarmı bilen varmı ?
|
|||||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|||||
![]() |
|||||
||||
Yakında bende dusunuyorum... Kalıtelı olanından tercıh etmek lazım
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Sonucu merakla bekliyorum ben de düşünüyorum. Bunun dışında komple araç kaplama fiyatlarından haberi olan var mı aranızda?
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Bence güneş izleri için çok iyi bir yol bulmuşsun arkadaşım,kaplama için Albayım sana tavsiyede bulunabilir,benimde quik aracım var ve bende tavan için siyah kaplama düşünüyordum,yakışacağını düşünüyorum,ama kaplamayı parlak siyah yapman lazım.Eğer uygulama yaparsan resimlerini bekleriz...
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |