Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >106
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tavan folyosu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

tavan folyosu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ego_Ist Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
20 - Mart - 1982

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ego_Ist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: tavan folyosu
    Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 09:56
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: Ego_Ist Ego_Ist Yazdı:

Orjinalini yazan: SZKR SZKR Yazdı:

Orjinalini yazan: Alicangulpinar Alicangulpinar Yazdı:

Sonucu merakla bekliyorum ben de düşünüyorum. Bunun dışında komple araç kaplama fiyatlarından haberi olan var mı aranızda?
1100-1300tl civarlarindan başlıyordu en son..

Evet aracın modelıne boyutuna ve kaplama yapılacak malzemeye gore fıyatları 2000 tl ye kadar cıkar...
yapmayın arkadaşlar o kadar da değil :) sadece tavandan bahsediyoruz... en fazla 80-100 lira tutar,

Tamam orada haklısın. Sadece tavan 150 lıraya kadar tutar genel olarak. Orada bız komple kaplamaktan bahsettık.,

Yalnız malzeme cok onemlıdır. Kalıtesız urun sokerken tavanın boyasınıda bozabılıyor bılgın olsun. O acıdan en ıyı malzeme ıle yaptırmak en dogrusu. Zaten kalıtelı malzeme kolay kolay cızılmıyor ve rengı solmuyor. Dandık olanları cabucak deforme oluyor...
teşekkürler haklısın msjı yazdıktan sonra farkettim ki komple kaplamadan bahsedilmiş :) farkettim ama yazdıktan sonra farkettim yazılan mesajın da silinmesi mümkün olmuyor herhalde yada ben bulamadım, herneyse  Albay arkadaşla irtibata geçeceğim bu konuda yardımcı olacağını söyledi saolsun..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 21:53
Topluca yaptırsak ucuza yaparlar mı? Gülme
Yukarı Dön
Alparslan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alparslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 21:22

arkadaşlar ben bundan 1 ay önce falan yaptırdım yeni aracımı son buluşmada dikkat edenler görmüştür aracımda yakında resimlerini de yükleyeceğim zaten bu işte hem folyo garantisi hemde işçilik çok önemli 100 tl den başlayıp 300 tl ye kadar fiyat var işçilikte dikkat edilecek şey bu işin ustası folyoyu fön makinası ile yapıştırıyor işin kolayına kaçan sa suyla. Tabi fön makinası ile yapılan daha dayanıklı oluyor özellikle parlak folyoda bu çok önemli. Albayın Aracıda çok güzel olmuş hatta ben yaptıracağım zaman onada sormuştum ama karşıya geçme imkanım olmadığı için bu tarafta yaptırdım 190 tl verdim ve gayet memnunum araca hiç bir zararı yok tek dikkat edilecek şey otomatik yıkamaya girilmemesi gerekiyor.

Komple kaplamaya gelince aracın boyutuna göre fiyat azda olsa değişiyor benim aracı yaptırırken bir arkadaşımın aracını sonax ta 1700 tl ye kaplattırdık araç slk 200 mercedes kaplanan folyo toptan geliş fiyatı metre karesi 40 dolar arkadaşlar bir araç için harcanan folyo ise ortalama 20 metrekare civarı oluyor. Komple kaplamanın tek dezavantajı temizlik konusu tavan kaplamada normal yıkama sorun olmuyor ama komple kaplamada sadece nemli bir bez yada su ve süngerle temizlik yapıyorsunuz her hangi bir sabun yada kimyasal temizlik maddesi folyoyu bozuyor özellikle mat folyoları... bu konuda ki bilgim bu kadar arkadaşlar biraz uzun oldu ama kusura bakmayın artık Gülme

Düzenleyen Alparslan - 15 Eylül 2011 Saat 21:55
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 15:47

Sonucu merakla bekliyorum ben de düşünüyorum. Bunun dışında komple araç kaplama fiyatlarından haberi olan var mı aranızda?

Evet aracın modelıne boyutuna ve kaplama yapılacak malzemeye gore fıyatları 2000 tl ye kadar cıkar...
yapmayın arkadaşlar o kadar da değil :) sadece tavandan bahsediyoruz... en fazla 80-100 lira tutar,
Arkadaşım onların söylediğ rakamlar komple için geçerli senin iş için tahminimce okadar rakam alabilirler,yaptırmış arkadaşlarımız var onlardan rakam alabilirsin.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 15:46

Tamam orada haklısın. Sadece tavan 150 lıraya kadar tutar genel olarak. Orada bız komple kaplamaktan bahsettık.,

Yalnız malzeme cok onemlıdır. Kalıtesız urun sokerken tavanın boyasınıda bozabılıyor bılgın olsun. O acıdan en ıyı malzeme ıle yaptırmak en dogrusu. Zaten kalıtelı malzeme kolay kolay cızılmıyor ve rengı solmuyor. Dandık olanları cabucak deforme oluyor...
Yukarı Dön
Ego_Ist Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
20 - Mart - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ego_Ist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 15:42

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 14:53
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

abi ne 1500 ü bizim buralarda dışarıda 700 800 fırınıda 1000 1200 e boyuyolar :)daha yeni bizim h100 ü tamire verdik hertarında vuruklar var tamir olacak artı komple boyanacak 800 tl

Saygım var... Boyacıdan boyacıya cok fark var bılırsın... Kapalı dukkan ıcınde boyayınca oyle ucuz oluyor. Benım dedıgım kalıtelı ıscılık ve malzemelerle beraber fırın boya Göz Kırpma

Ortalama pıyasada parca bası 125-150 lıradır mesela
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 14:53

Yakında bende dusunuyorum... Kalıtelı olanından tercıh etmek lazım

Cem abi tavanı mı düşünüyorsun ? Komple mi?

Sadece tavanı parlak sıyah yapacagım... Acele etmezsen onuda ayarlarım ben sana Göz Kırpma

Acelem yok o konuda zaten abi senden haber beklerim.Önceliğim motoru elden geçirmek. Subap ayarını yapalım daha sonra hava yağ benzin filtreleri, triger kayışı ve devirdaim pompasını da değiştirmeyi düşünüyorum yakın zamanda.

Düzenleyen Alicangulpinar - 15 Eylül 2011 Saat 14:54
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 14:51
abi ne 1500 ü bizim buralarda dışarıda 700 800 fırınıda 1000 1200 e boyuyolar :)daha yeni bizim h100 ü tamire verdik hertarında vuruklar var tamir olacak artı komple boyanacak 800 tl
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 14:49

Sadece tavanı parlak sıyah yapacagım... Acele etmezsen onuda ayarlarım ben sana Göz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 14:48
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Aracımı boyatacak olsam kesinlikle biraz daha verir folyo kaplatırım :D

Arac boyama kaplatmak ıle aynı para veya daha pahalı Göz Kırpma 

Komple boyama ısıde ortalama 1500 TL veya daha yukarı. Tabıkı bunda ustadan ustaya fark eder. Orta kalıte bır yer oldugunu dusunerek yazdım. Yoksa bır 307 yı 2500 e komple boyayan yerde var...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 14:48

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 14:45
Aracımı boyatacak olsam kesinlikle biraz daha verir folyo kaplatırım :D
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 14:44

Yukarı Dön
SZKR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Mayıs - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SZKR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 14:40

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 14:34
Orjinalini yazan: muratgulen07 muratgulen07 Yazdı:

muayenede bi sorun çıakrtıyolarmı bilen varmı ?

Trafık polısı noktasında ruhsata ısletılmesı gereken aksı takdırde cezaı bır ısleme maruz kalınabılecek bır uygulama oldugunu bılıyorum. Yanı aynen cam fılmı gıbı...

Muayene noktasında bır malumatım yok...
Yukarı Dön
muratgulen07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ocak - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muratgulen07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 14:29
muayenede bi sorun çıakrtıyolarmı bilen varmı ?
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
       507 207 00 27
        MuraT GÜLEN
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 14:12
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 13:58
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 13:57
Bence güneş izleri için çok iyi bir yol bulmuşsun arkadaşım,kaplama için Albayım sana tavsiyede bulunabilir,benimde quik aracım var ve bende tavan için siyah kaplama düşünüyordum,yakışacağını düşünüyorum,ama kaplamayı parlak siyah yapman lazım.Eğer uygulama yaparsan resimlerini bekleriz...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 26 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6372 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 167 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 454 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 366 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107533 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1607 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3233 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9822 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8961 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1074 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1153 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1680 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55600 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1426 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2571 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 283 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2805 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English