|
silencer egzoz (takıldı ve video çekildi) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 8> |
Yazar | |
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dinçer ozaman marka hiç önemli değil mi bi fikir verin artık alayım şunu 3 gündür başka şey düşünmez oldum (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
marka tabikide bi yerde önemli tok ses de farkeder ama senin istedigin sesi o eksoz karşılar çok kararsızım dersende bence bekle biraz daha otto spec al sitedede gördüğün gibi remus satıp otto spec almak isteyenler var remus bile kaliteyken değişile biliyor
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ozaman otto araştırayım 1 kere alıcam zaten aracı satarkende sökerim en kötü,
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yani en güzelide bu olur 1 kere al tam al ben kendim parasını ödemiş olsam bende otto spec alırım
ama arkadaş hediye etti :) |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anlaşıldı teşekkü ederim. albayla görüştüm bi bakacak aksaray piyasasına düşük fiyata ayarlarsa oradan alıcam yoksa nette araştırıyorum.
|
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iş albaya paslandıysa tamamdır 1 sonraki buluşmaya otto spec dinlicez :)
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
belli olmaz (:
otto alacağım inşallah ama no nameyide iyice araştırıyorum yarı yarıya fark var. benim ihtiyacım olan özellikler aynıysa gerisi farklı olsada beni ilgilendirmiyor (:
albaydan haber berkliyorum
|
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geç olacak ama çok çok güzel olacak
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
albayımla görüştüm sağolsun ilgilendi otto 230 TL, sahibinden de de 220 TL ye buldum kargo ile albayımın verdiği fiyata geliyor. No name'nin özelliklerini araştırıyorum şuanda çift susturuculu silenceri falan varmış araştırmaya devam (:
|
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlısı olsun o zaman ne diyelim
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dinçer ilgine ve alakana teşekkür ederim. bu silencerli modellerde silencerin 2 li olması daha iyimiş. ottollarda ve nonamelerde çift susturuculuymuş. onun dışında içindeki sargıda önemliymiş. anlayacağın otto kalitesinde daha uygun fiyatlı modellerde olabiliyor buna göre araştırmaya yön veriyorum.
konuyu okuyan ve egsoz konusunda tecrübeli arkadaşlarımın silencerli egzoz konusunda bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.
|
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet arkadaşlar dün yed ekipman' dan noname marka çift silencerli egzoz'u sipariş ettim. bugün teslim alıp taktıracağım inşallah.
otto gibi çift silencerli olması ve sargı sistemlerinin sık olması , ottoya göre fiyatının daha makul olması sebebi ile tercih ettim.
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun güle güle kullan
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun metınım
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol ahmetim, bugün haberlerde duydum da yolda yayaya su sıçratana, yüksek sesli müzik dinleyene, yüksek sesli egzoz takana vs çok kötü şartlar geliyormuş daha hevesimizi alamadık ya,
aslında pek ses çıkarmıyor ucundaki silencer takılı iken bide söküp deneyecem bakalım ama bu şekilde kullanacaz gibi gözüküyor
bu şekildeyken rolendite güzel ses çıkarıyor aracı 3000 devire çıkarınca motor sesi egzoz' dan daha fazla çıkıyor düşün motorun sesi egzozu bastırıyor (:
usta hemen silenceri sökme içinde genleşsin biraz öyle sür dedi bugün çıkartıp deneyecem bakalım.
|
|
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:d wideoya çek :) çıkarmadan önce bide çıkarınca :D
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı ugurlu olsun eksozla tampon arasında boşluk varmı ? yoksa resmdenmi yapışık duruyo
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol dinçer egzoz ile tamponun arasında 0,5 cm ile 1 cm arası kadar fark var yani araç çalışırkende gaza asılıncada değmiyor.
sadece silencerin civata deliğinin aşağıda olmasına üzüldüm çünkü egzoz zaten alçak bide civata çıkıntısı olunca sürtmeyeceği varsada sürtüyor (:
|
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bugün sökmeye niyetim var ama mahalleyi rahatsız etmemek lazım (: aracı sakin biyere alıp orada hem takılı hem çıkarılmış olarak sesli görüntü kaydı yaparım. Bende çok merak ediyorum.
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |