![]() |
|
Benzine İndirim! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |||
serdar026 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Kasım - 1986 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdar026
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 17:27 |
||
Yapılan açıklamaya göre, 15 Eylül 2011 tarihinden geçerli olmak üzere, 95 Oktan Kurşunsuz Benzin’de 10 kuruş, 97 Oktan Kurşunsuz Benzin’de 7 kuruş indirim gerçekleştirildi.
Düzenleyen Berkay - 14 Eylül 2011 Saat 23:44 |
|||
106 XS
1997 |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
çok şükür :) bari düzleselerde 5 e küsüratlar la ugraşmasak
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
ohhh yapıştır aksam mazotada zam gelır o zaman
nalet olsun |
|||
![]() |
|||
||
gerçek mi bu ya? inanmak istemiyorum 1 hafta olmadı daha.
|
|||
![]() |
|||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
||
ohhh yarasın tosunuma :))) keyfim geldi :)) LPG şart hocam artık iktidar sürüyor türkiye büyüyor :)
|
|||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|||
![]() |
|||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
buraya yazarsam olay siyasete kaçar kalpler kırılır tek diyeceğim yarın 5 tl yapmazlarsa adam değiller.
|
|||
![]() |
|||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bırde carı de acık yok dıyorlar benzıne zam yapa yapa kapatıyorlar herhalde bu acıgı 20 lıraya 7 lıtre ancak doluyor benzın of ya
|
|||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|||
![]() |
|||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
||
Herşey ortada zaten ;) |
|||
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|||
![]() |
|||
||
20 lıraya 7 lıtremı hocam 20 lıraya mozot 6 lıtre cıvarı alıo zaten :)
|
|||
![]() |
|||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
||
hocam bırara benzın alırken bakmıstım tam fıyatını hatırlamıyorum 20 lıralık 7-8 lıtre dolmustu bızım aracta vallahı.
once benızn sonra mazot sonra gaz sıra sıra bekleyın.
Düzenleyen mehmet eren - 14 Eylül 2011 Saat 17:45 |
|||
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|||
![]() |
|||
||
abi sen yanlışlıkla damacanayla su almış olma :)) |
|||
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
||
kimse inanmıyor ya birdahaki benzin alışımda cekecegım koyacagım sıteye ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
||
zam mı? haberlerde 7 kuruş indirim yazıyor yanlışlık olmasın zam geldi diyen arkadaş bir daha baksın.
Düzenleyen mon - 14 Eylül 2011 Saat 17:53 |
|||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|||
![]() |
|||
||
Süper,holeyyy zam geldi ,daha yokmu daha daha yapın ,iyicec bükün bu milletin belini,millet zaten koyun gibi nederse yapıyor,bu benzini 5 değil 10 yapsalar kımselerde gıkını çıkarmadan alır benden demesi,en yakın zamanda bu forumda buna tepki koyacak bir organizasyon istiyorum,lamı cimi yok ben bu forumdaysam arkadaşlar artık bişeylere karşı tepki koyalım,niye şehir dışındaki oraganisayonlara lpg li yada mazotlu araçlarla gidiyoruz,herkes kendi arabasınıda alabilir rahat rahat gider,ben bundan gocunmuyorum kimse beni yanlış anlamasın kardeşlerim,ama benım sıkıntım tepkisizlik den,ben tek başıma belki bişeyleri değiştiremem ama bukadar adamız bazı şeyleri değiştiremesekde sesimizi duyururuz...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
||
yabancı ulkelerde ızlıyorum adamlar arabanın devrını normal seyırde 4 bın devıre kadar yukseltıyor nıye benzın fıyatları ucuz bız ıse gaz vermeden debrıyajla kalkıyoruz gonlumce suremıyoruz aracları
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Sakin ol zam var indirim yok bindirim var! Bir ara filmin birinde bir deli vardı. Sürekli "Hökümetin önünden geçtim deyip duruyordu. Hökümetin önünden geçtim, hökümetin... " noktalar okuyucu tarafından doldurulacaktır. |
|||
![]() |
|||
||
sadece isim yaparız abi başka bişi olmaz ![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
||
cok superdı hocam ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
||
nasıl yani... Anlamadım |
|||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
||
noktaları anlamadınmı hocam :):):)= |
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |