|
silencer egzoz (takıldı ve video çekildi) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 8> |
Yazar | ||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya çok basit bi sistem silecek motoruyla yapılıyo sonunda orjinal eksozuma yapıcam :) resimliyip koyucam nasıl yapıldıgınız :)
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şuanda 307 lerin arkada egsoz nasıl duruyor ona bakıyorum görsellerde (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
berkay ben okadar yüksek iyi ses gelsin istemiyorum sadece biraz homurdansın yeter çünkü millet aracın geldiğini duymuyor önüme atlıyor kornada çalmak istemiyorum korkutmamak için konunun başını okudun mu bilmiyorum ama ben profesyonel istemiyorum sadece sesi biraz artsın uzun yola gittiğimde de egsozcuya her defasında sök tak yaptırmamak için de silencerli düşünüyorum.
silencer egsoz konusunda beklentilerim ortada eğer konu hakkında tecrüben var ise silencer egsozu ve beklendilerimi karşılaştırarak ihtiyacıma uygun olanı tavsiye etmeni isterim.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bir süre sonra silecek motoru dayanamıyıp yanıyor diyorlar.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Devamlı silencer takılı mı kullanacaksın yani?
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hiç bişey olmaz sadece dogru şekilde yapmak önemli hatta başlicam yapmaya orjinal eksozu motorlu yapıcam |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayır.
slenceri sökeceğim, uzun yola çıkacağım zaman takacağım. ses konusunda da şehir içi 2500 deviri geçmediğim için sakin kullandığım için yakıtta da sıkıntı olacağını sanmıyorum. eğer atladığım bir nokta varsa onun bilincine sahip olmak istiyorum tecrübeli arkadaşlarımdan. aldıkdan sonra pişman olmamak için.
|
||
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ara susturucular iptal abart son susturucu yakıtta herhangi bi farklılık yok yada bana öyle geliyo :)
250 deviri geçmiyosan normal bi abartda işini görebilir zaten ilk aldıgınla 2 3 bin km sonraki eksoz arasında daglar kadar fark var |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dediğim gibi şehir içi 2200-2500 devir, vites geçişlerinde 3000-3100 devir. şehir dışında ise 3000 deviri asla geçmem.
bu araştırmalarayı yaparken 90 tl ye bulduğum carub marka silencerli egsoz stokta kalmamış ne yazıkki.
şuanda z-tech marka var 115 TL, monza var 159 TL ve jsv raicing torpedo var 175 TL. sizce hangisini tavsiye edersiniz.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sana son bir yer önereceğim telefonunuda verebilirim marka Yed eğer istersen orada tanıdıgım bir abimiz var Yed in ekipmanlarını satıyor kadıköye yakın yerleri depo telefonunu mesajla göndereyim belki elinde silencerli vardır??? |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
olur abi her türlü yorumu değerlendirmek istiyorum çünkü tecrübem yok yorum alarak tecrübe edinmek istiyorum ona göre karar verip sonradan keşke şunu alsaydım demek istemiyorum.
|
||
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ozaman yed,steel,monza,jsvracing lere bakabilirsin 2 elden otto spec bakabilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-otto-spec-egsoz-orjinal-kutusunda-sifir-41838737/detay/? fiyat biraz yüksek gelebilir ama slincer olsun vede kalite olsun dersen otto spec den başkası yalan bence |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Metin aşağıdaki linki bir incele
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu dediklerin arasında otto beni fazlası ile aşar,
monza buldum 159 TL bide jsw buldum 175 TL
|
||
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi emir abi ile görüştüm elinde 1 tane kaldığını onund "no name" diye bie marka olduğunu söyledi. aşağı yukarı otto ayarında bişeymiş sanırım 110 TL istedi.
|
||
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gayet güzel fiyat bence no name eksozlarıda dinlemişligim var korum bagladıkdan sonra tok ve güzel bi sesi var
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kurum bağlama derken? bir süre kullandıkdan sonra içi dolmaya başlıyor ondan sonramı istenilen sesi veriyor tavsiye edermisin. ona göre çabuk söyle son 1 tane kalmış (:
|
||
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet abart yada slincerli farketmiyo asıltok sesi korun bagladıkdan sonra alıyosun vedeo ses kalıcı oluyor ilt takıldıgında çok aşırı cırtlak bi ses çıkıyor ama korun bagladıkdan sonra gelen tok ses mükemmel
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ozaman o no nameyi alayım mı?
yada şöyle söyliyeyim otto yu almak istiyorum ama no name bir süre sonra onun gibi tok ses vericekse bir anlamı yok okadar para vermeye,
adamın elinde son 1 tane no name kalmış alsam mı karar veremedim.
amaç çok ses değil tok ses (:
|
||
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hangi marka olursa olsun korun baglamadan elyafları yanmadan tok ses alamazsın ben ilk taktıgımda yarış motorları gibi bagırıyodu söktürmeyi planladım ama zamanla ses toklaşınca işler değişti :)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |