![]() |
|
sesin nedeni nedir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 14:22 |
arkadaşlr 307 aracım var.direksiyonu tam sağa kırdığımda ve dönüş yaptığımda ön sağdan lık lık lık diye ses geliyo..sol tarafta hiç ses yok.z rotu yani viraj demiri deniyo heralde.sorun onda tahmin ediyorum.siz ne dersiniz.
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 14 Eylül 2011 Saat 15:10 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
On takımda herhangı bır aksamdan olabılır. Sadece Z rottan yapmayabılır. Dıger butun eklemler aynı sesı verebılır. Kalıtelı bır rot balans ustasına kontrol ettırırsen gereklı arıza meydana cıkacaktır
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
eğer Z rot olsaydı düz yolda giderken çukurlara girince ses yapardı. direksiyonu tam kırdığında dönüşlerde yapıyorsa akstan olabilir.
hoş benim hem düz yolda hem dönüşlerde geliyordu, Z rotlarını değiştirdim sorun kalmamıştı. tanesi 30 tl olması lazım orjinal.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
+1
![]() |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
senın sorunun akis keçeleri tam cevırıp gaza basınca lık lık yada tık tık tık ses yapıosa kecelerın yırtılmıstır ıcı bosalmıstır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
ozi033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
evet tam çevirip gaza basınca aynen tık tık lık lık bu şekilde sesler geliyo..bunun çözümü için rot balansçıyamı kime gitmem lazım ..bilmiyorum.yardımcı olurmusunuz
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bi rot balanscıya git aracı kanala alıp baksınlar onlar sana liste çıkartır
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
buyuk ıhtımal akisten gelıyo akis körüğünü patlatmışsındır bızım boxerdada gelıyo babam yaptırmadı her cevırısnde gelıyo :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |