Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - silencer egzoz (takıldı ve video çekildi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

silencer egzoz (takıldı ve video çekildi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 15:48
ya çok basit bi sistem silecek motoruyla yapılıyo sonunda orjinal eksozuma yapıcam :) resimliyip koyucam nasıl yapıldıgınız :)
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 15:55
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

gelçi senin aracda büyük :) ufak agızda komik durabilir böyle bi görsel felan lazım nasıl duracagı konusunda

şuanda 307 lerin arkada egsoz nasıl duruyor ona bakıyorum görsellerde (:
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 16:00
Orjinalini yazan: Berkay Berkay Yazdı:

Metin, o ucuz ürünler inan ki çok Şahin işi oluyor. Benim çok yakın bir arkadaşım Honda'sına taktı.
Ertesi günü söktürdü. Kuru gürültüden başka bir ses çıkarmıyor. Hele ki uzun yolda insanın kafasını şişiriyor. Ben de niyetlendim, belki hatırlarsın 1-2 ay önce konu da açmıştım. Ucuz yollu son susturucu alacaktım, birkaç araçta gördükten sonra vazgeçtim. Orijinalle devam ediyorum. Elime para geçince Remus düşünüyorum. Sen de markadan şaşma derim. 

berkay ben okadar yüksek iyi ses gelsin istemiyorum sadece biraz homurdansın yeter çünkü millet aracın geldiğini duymuyor önüme atlıyor  kornada çalmak istemiyorum korkutmamak için konunun başını okudun mu bilmiyorum ama ben profesyonel istemiyorum sadece sesi biraz artsın uzun yola gittiğimde de egsozcuya her defasında sök tak yaptırmamak için de silencerli düşünüyorum.

silencer egsoz konusunda beklentilerim ortada eğer konu hakkında tecrüben var ise silencer egsozu ve beklendilerimi karşılaştırarak ihtiyacıma uygun olanı tavsiye etmeni isterim.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 16:01

ya çok basit bi sistem silecek motoruyla yapılıyo sonunda orjinal eksozuma yapıcam :) resimliyip koyucam nasıl yapıldıgınız :)

bir süre sonra silecek motoru dayanamıyıp yanıyor diyorlar.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 16:08
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

berkay ben okadar yüksek iyi ses gelsin istemiyorum sadece biraz homurdansın yeter çünkü millet aracın geldiğini duymuyor önüme atlıyor  kornada çalmak istemiyorum korkutmamak için konunun başını okudun mu bilmiyorum ama ben profesyonel istemiyorum sadece sesi biraz artsın uzun yola gittiğimde de egsozcuya her defasında sök tak yaptırmamak için de silencerli düşünüyorum.

silencer egsoz konusunda beklentilerim ortada eğer konu hakkında tecrüben var ise silencer egsozu ve beklendilerimi karşılaştırarak ihtiyacıma uygun olanı tavsiye etmeni isterim.

Devamlı silencer takılı mı kullanacaksın yani?

Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 16:23
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

bir süre sonra silecek motoru dayanamıyıp yanıyor diyorlar.

hiç bişey olmaz sadece dogru şekilde yapmak önemli hatta başlicam yapmaya orjinal eksozu motorlu yapıcam
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 16:23
hayır.

slenceri sökeceğim, uzun yola çıkacağım zaman takacağım. ses konusunda da şehir içi 2500 deviri geçmediğim için sakin kullandığım için yakıtta da sıkıntı olacağını sanmıyorum. eğer atladığım bir nokta varsa onun bilincine sahip olmak istiyorum tecrübeli arkadaşlarımdan. aldıkdan sonra pişman olmamak için.
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 16:38
ara susturucular iptal abart son susturucu  yakıtta herhangi bi farklılık yok yada bana öyle geliyo :)

250 deviri geçmiyosan normal bi abartda işini görebilir zaten ilk aldıgınla 2 3 bin km sonraki eksoz arasında daglar kadar fark var
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 16:45
dediğim gibi şehir içi 2200-2500 devir, vites geçişlerinde 3000-3100 devir. şehir dışında ise 3000 deviri asla geçmem.

bu araştırmalarayı yaparken 90 tl ye bulduğum carub marka silencerli egsoz stokta kalmamış ne yazıkki.

şuanda z-tech marka var 115 TL, monza var 159 TL ve jsv raicing torpedo var 175 TL. sizce hangisini tavsiye edersiniz.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 16:51

Sana son bir yer önereceğim telefonunuda verebilirim marka Yed eğer istersen orada tanıdıgım bir abimiz var Yed in ekipmanlarını satıyor kadıköye yakın yerleri depo telefonunu mesajla göndereyim belki elinde silencerli vardır???

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 17:10
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Sana son bir yer önereceğim telefonunuda verebilirim marka Yed eğer istersen orada tanıdıgım bir abimiz var Yed in ekipmanlarını satıyor kadıköye yakın yerleri depo telefonunu mesajla göndereyim belki elinde silencerli vardır???

olur abi her türlü yorumu değerlendirmek istiyorum çünkü tecrübem yok yorum alarak tecrübe edinmek istiyorum ona göre karar verip sonradan keşke şunu alsaydım demek istemiyorum.
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 17:23
ozaman yed,steel,monza,jsvracing lere bakabilirsin 2 elden otto spec bakabilirsin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-otto-spec-egsoz-orjinal-kutusunda-sifir-41838737/detay/?

fiyat biraz yüksek gelebilir ama slincer olsun vede kalite olsun dersen otto spec den başkası yalan bence
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 17:40
Metin aşağıdaki linki bir incele

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 19:34

ozaman yed,steel,monza,jsvracing lere bakabilirsin 2 elden otto spec bakabilirsin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-otto-spec-egsoz-orjinal-kutusunda-sifir-41838737/detay/?

fiyat biraz yüksek gelebilir ama slincer olsun vede kalite olsun dersen otto spec den başkası yalan bence

bu dediklerin arasında otto beni fazlası ile aşar,

monza buldum 159 TL bide jsw buldum 175 TL
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 19:35
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Metin aşağıdaki linki bir incele

abi emir abi ile görüştüm elinde 1 tane kaldığını onund "no  name" diye bie marka olduğunu söyledi. aşağı yukarı otto ayarında bişeymiş sanırım 110 TL istedi.
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 20:09
gayet güzel fiyat bence no name eksozlarıda dinlemişligim var korum bagladıkdan sonra tok ve güzel bi sesi var 
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 20:22

gayet güzel fiyat bence no name eksozlarıda dinlemişligim var korum bagladıkdan sonra tok ve güzel bi sesi var 

kurum bağlama derken? bir süre kullandıkdan sonra içi dolmaya başlıyor ondan sonramı istenilen sesi veriyor tavsiye edermisin. ona göre çabuk söyle son 1 tane kalmış (:
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 23:27
evet abart yada slincerli farketmiyo asıltok sesi korun bagladıkdan sonra alıyosun vedeo ses kalıcı oluyor ilt takıldıgında çok aşırı cırtlak bi ses çıkıyor ama korun bagladıkdan sonra gelen tok ses mükemmel
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 09:10

evet abart yada slincerli farketmiyo asıltok sesi korun bagladıkdan sonra alıyosun vedeo ses kalıcı oluyor ilt takıldıgında çok aşırı cırtlak bi ses çıkıyor ama korun bagladıkdan sonra gelen tok ses mükemmel

ozaman o no nameyi alayım mı?

yada şöyle söyliyeyim otto yu almak istiyorum ama no name bir süre sonra onun gibi tok ses vericekse bir anlamı yok okadar para vermeye,

adamın elinde son 1 tane no name kalmış alsam mı karar veremedim.

amaç çok ses değil tok ses (:
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 09:22
hangi marka olursa olsun korun baglamadan elyafları yanmadan tok ses alamazsın ben ilk taktıgımda yarış motorları gibi bagırıyodu söktürmeyi planladım ama zamanla ses toklaşınca işler değişti :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 8>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 308 T9 (MOTOR ARIZASI) son mesaja git 2086 2 tayfux
konu icon Motor arıza ve ESP ışığı yanıyor. son mesaja git 271 0 wallcan07
konu icon Motor arıza ve ESP ışığı yanıyor. son mesaja git 103 0 wallcan07
konu icon Yeni Aldığım 406 da V kayışı kopma sorunu son mesaja git 777 0 UmutBB
konu icon 2008 Turbo Hava Hortumu Yağlanması son mesaja git 1007 0 Sayokan
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 4628 1 Esat46
konu icon Peugeot 207 Eng Man system Faulty son mesaja git 1386 1 pejodoktoru61
konu icon Klima sorunu son mesaja git 963 0 Emrei
konu icon Peugeot 2008- Allure 2024 - Torpido aydınlatma yok son mesaja git 262 0 alibaba12
konu icon Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması son mesaja git 5606 3 Deniz009
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 305 0 Esat46
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 29178 21 Doğancan
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 4479 1 tlgylmz308
konu icon Ankaradan Sezgin son mesaja git 3315 15 Ucemcskn
konu icon Peugeot 2008 Aracım gaza basınca arıza yakması son mesaja git 381 0 Aliyeşil
konu icon Koltuk Isıtma son mesaja git 6391 2 Ucemcskn
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 12033 22 Ucemcskn
konu icon 2021 3008 Allure vs 2020 3008 Allure son mesaja git 1587 0 knkckr
konu icon Kapı ve Emniyet Kemeri İkaz Sorunu son mesaja git 1522 0 Hsyn94
konu icon Hortum kirilmasi son mesaja git 1538 0 ibalogy
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JANUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ucemcskn 3
Esat46 2
wallcan07 2
Doğancan 1
Deniz009 1
Fidanotomotiv57 1
alibaba12 1
Emrei 1
pejodoktoru61 1
Sayokan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English