![]() |
|
Araç uzun süre yatacak.Önerileriniz arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 22:27 |
|
Arkadaşlar iyi akşamlar.
nasipse cumartesi günü ıspartaya döneceğim.Pazartesi öğrenciler beni bekler:) şu an memlekette kdz ereğlideyim.evimizin üstü kapalı yanlar açık bir garajı var. arabayı kurban bayramına kadar burda bırakıcam. arabanın alarmı yok.aküyü pek bitireceğini zannetmem. bunun dışında önerileriniz nelerdir arkadaşlar?gitmeden neler yapmalıyım? mesela babama haftada birgün 5dk çalıştır dedim.aklıma gelenler bu kadar...
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yaklasik 2 aylik bir sure yanilmiyorsam. 15 gunde bir calistirip etrafta bir tur atilip yerine konulsa tamam olur. Bu sayede lastiklerin hep ayni yuzu yere bakmamis olur.
|
||
![]() |
||
|
bizimkiler bilmiyorlar kullanmayı.bu lastikte tel atması olmaması için takoza alın aracı diye okudum.
O iş zor.Onu yapamam. Kimisi depoyu fulleyin korozyon olmaması için demiş.(forum donanım haber de okuduklarım) Kimisi de lastiklerin hareket etmemesi bi bakıma iyidir.İçleri kuru kalır jant pas yapmaz demiş... |
||
![]() |
||
|
İleri geri kaydırsınlar rölantide çalıştırsınlar haftada 1 5 dk ben sizin yerinizde olsam krikoyla aracı kaldırı taşa yada kütüklere oturttururdum lastiklerin havada kalması için
|
||
![]() |
||
|
ladatr 'de uzun süredir park halindeki aracı çalıştırırken aracı 5. vitese alarak tekerlekleri 4-5 tur çevirin demiş.ne alaka anlayamadım?
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu çokda bir uzun süre degil, sadece gittiginde çalıştr ve motorun iyice yaglanmasını bekle 1. vitesde 20kmhı gecmeden turlarsn bişe olmz.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
Aracım askerliğim boyunca 6 ay kullanılmadı.Hiçbi şey olmuyor.Haftada bir 5 dk. çalıştırılması yeterli.Hareket ettirmene gerek yok.2 ayda lastiklere bir şey olmaz.Ben,m araç 6 ay yerinden kıpırdamadı bir şey olmadı.Kutup başını sökebilirsin istersen onda da sorun yok,sökecek olursan tek yapman gereken gres yağı ile kutup başlarını yağlaman ve alüminyum folyo ile kaplaman.
|
||
![]() |
||
|
peki el frenini çekili mi bırakayım yoksa 1. viteste mi dursun arkadaşlar...
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Arkadaşın dedıgı gibi araç oldugu yerde yine elktirik tüketr kutup başlarını sök, vitesde de bırkma en uygunu el frenı duz yerse aşırı cekme takoz da koydunmu tmmdr
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
engin abi arac oldugu yerde nasıl elektrık uretıyor bu konuda bılgım yokda bıraz acıklama yaparmısın ınternettende arastırma yapacagım.
|
||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
![]() |
||
|
vayy bee hergün farklı birşey öğreniyorum bu forumda
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Tmm yap banada haber ver. Bende bilgime bilgi ekleyim. |
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
Takoza alabılırsınız bu mumkun ve uygundur. Esasında gayette kolay...
Bende depoyu fullemene gerek yok. Eskı depolar metaldı oyle bır uygulama vardı. Artık plastık oldugu ıcın hıcbırsey farketmez dıye dusunuyorum
"""Kimisi de lastiklerin hareket etmemesi bi bakıma iyidir.İçleri kuru kalır jant pas yapmaz demiş...""" cumlesını kım soylemısse cok guzel sallamıss
||
![]() |
||
|
Cem usta işi biliyor
![]() |
||
![]() |
||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
gercekten senden duyuyorum ılkdefa engin abi arac durdugu yerde calısmadan nasıl elektrık uretsın veya konuyu yanlıs anlamıs olabılırım,arac calısır durumda stop etmeden duruyorsa bunu anlayabılırım. |
||
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Memet cım alıntı yaptıgın mesaj ı tekrar okurmusun, :)
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
|
tüketir demiş
|
||
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Bu kısmı tuketır yerıne ureti anlamş olabilirsin. :), Oldugu yerde tüketmeside alarm sistemi vardır devamlı yana led bıle kucuk de olsa ceker aku eskı ıse kendıi boşaltma gibi sıkıntılarda yaşanmıyor degil diye.
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
tamam engın abi kızma :)bendemı sorun var anlayamıyorum foruma cevap yazıyorum benden oncekı mesajlar ve sonradan yazılan cevaplar gec gozukuyor bunun sebebı neden olabılır butun cevapları hemen goremıyorum Düzenleyen mehmet eren - 14 Eylül 2011 Saat 13:47 |
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
![]() |
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |