![]() |
|
206 RC 2.0 180HP |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | ||
cell-cuq ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2011 Saat 02:56 |
|
Arkadaşlar; (1) 206 RC 2.0 Lpg takarsam KM de kaç para yakar ortalama sakin kullanışta ? (2) Yada 20 liraklık gazla ne kadar gider?? Not: Lütfen bu arabaya lpg takılırmı felan yorumlarda bulunanlar yorumlarınız sizde kalsın. Saygılar.. Düzenleyen Berkay - 11 Eylül 2011 Saat 13:16 |
||
![]() |
||
alfa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşım 206 rc alıcaksan lpg taktırma inanki yazık hafta sonları binsen gene yeter ben 206 rc sahibiyim yanlış anlama kızdırmak istemem seni al birtane rc siyah 3 haftada birde at ellerinle cilasını izle dur doyamassın tabi takıcaksan takılır yakıtta fark eder tabiki yakıta gelince 50 kr yakıyo ama normal tabiki 2000 cc 180 hp lik bir makine lpg takarsan bu oran baya düşücektir
|
||
![]() |
||
cell-cuq ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|
Peki nasıl memnunmusun araçtan buldum bitane siyah çok harika ama tek sıkıntım yakıt çok zengin insanlar değiliz dolayısıyla lpg olucak ama dediiğim gibi kaç para yakar lpgde bilmiyorum |
||
![]() |
||
alfa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
|
aracımdan çok memnunum 206 rc lerin iç döşemeleri çok sağlam 206 gti deki gibi tıkırtı yapmaz özellikle titizlikle yaptılar çünki 206 gti sürücüleri araçtan memnun kalmayınca 206 rc yi ürettiler 206 gti motorunu alıp üzerinde oynayıp ortaya 180 hp lik bir güç çıktı sakin kullanımda 35 kr yüklenirsen 50 kr yakıyo aslında okadar yakmıyo fakat şehir içinde sürüldüğü için böyle yakıyo şehir dışına çık yakmıyo dahi arkadaşım 206 rc i ile trabzona bir buçuk depoyla gittiğini söylüyo ama tabiki sakin kullanımda tüp takarsan 35 kr olan yakıt tüketimi oldukça alltına inicektir vergisinide söyliyim vergisi 438 tl 6 aylık ama kasmıycaksa al çok karizma bi okadarda dikkat çeçkiici bi araba pişman olmassın emin ol koltuklarına oturduğunda anlıycaksın beni rc koltuklar sonuçta .
|
||
![]() |
||
|
Nasıl iç döşemeleri ses yapmaz mı RCler ? |
||
![]() |
||
|
206 gti deki gibi plastik aksamı abartılmış araba değildir rc arkadaşım 207 rc sahibi ben 206 rc ondan aldım bana 207 rc nin tıkırtı verdini söylüyo 206 rc sayılı yapıldığı için özenerek yaptılar kendi rc mden söylüyorum hiçbir ses ve sorun yok aracım 2005 model ve 62 km de
|
||
![]() |
||
|
Hımm bende kafaya koydum şimdi sen böyle konuşunca iyice taktım ben bu arabaya kesinlikle almalıyım sence bu nasıl ?
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
iyi işçilik ve iyi ayar yapılırsa şuanki benzinine göre %35-45 civarı düşer |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Yani ne kadar düşer ? kmlerede kaç kuruş yakarım ?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Arkadasım rc su kadar yakar demek senı yanıltmaktan baska bır yere varmaz. Sonucta spor arac ve guclu bır makıne. Kullanıma ve bakıma gore yakıtı cok degısebılecek bır arac. Lpg takılırsada montaj ve ayar kalıtesıne gore Metın kardesımın verdıgı oranlar dahılınde dusus elde edebılırsın...
Bır arkadasım rc nın 60-70 kr yaktıgından bahsedıyordu mesela... Ama genelde pek sakın gıtmez
![]() |
||
![]() |
||
murtycan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
|
bu aracın duruşu pek güven vermedi bana açıkçası 3 parça boya diyor onların ne olduğunu iyice bir anlamak lazım.. bana kalırsa ekonomi düşünüyorsan hiç rc olayına girme derim ağız tadıyla gezemezsin..
|
||
206 feline 1.4hdi
|
||
![]() |
||
|
Hmm anladımda boya o kadar önemli değilde yine göstericem bu aracı
|
||
![]() |
||
|
Gösterdiğin aracım km'si yüksek Aslında yüksek değil ama RC için yüksek. Sıfır alındığından beri redline kullanıldıysa o motorun vay haline..
|
||
![]() |
||
|
Şu araca bakmanı öneririm:
|
||
![]() |
||
|
Bitane temiz RC bulucam arkadaşlar yakında fotoları görürsünüz
|
||
![]() |
||
ysn_erl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2011 Konum: BURDUR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Öncelikle merhaba daha 2 dkk önce bu konuya cvp yazablmek için üye oldum :)
bende yılbaşı gibi RC alıcam inş. Aynı yakıt düşüncesi bende de var. Ztn gecenin bu vaktinde forum forum gezmez derdi olmayan adam :) Yaşadığım yer küçük şehir çok fazla km yapmıcam zaten ama yine de benzinin 4.5 tl olması insnı düşündürüyor tabi. Benim anlamadığım bu rc motoruna tüp oluyor mu? Oluyor diyen kadar olmuyor diyen de var. Oluyorsa zaten sorun yok :) Ki yukarıda bir üye 35 krş yaktığından bahsetmiş. Bu makul bi fiyat. Ama 60-70 kuruş da denmiş. Olur mu o kdr? |
||
![]() |
||
|
Rc ye lpg montajı yapılıyor olması muhtemel. Teknık manada bır engelı yok gıbı. Ama bunu oralarda yapabılecek adam bulunur mu orası muamma ıste
![]() |
||
![]() |
||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ooof off işinize karışmak gibi olmasın arkadaşlar sakın benide yanlış anlamayın ama zevkin fiyatı olmaz yaa bu Rc ye zevk aldığınız için binmek istiyorsunuz ama çok yakmasından dert yanıyorsunuz biraz tezatlık yokmu sizce ?
|
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
![]() |
||
|
Oyle deme be abı bır yerden sonra acıtmaya baslıyor yanı. Tabı bırazda dusunce ve ımkan meselesı. Fakat performansıda ucuza kullanmak daha bır keyıf oluyor
![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşta satıyodu en son ilanı ,resimlerinide ben çekmiştim. araç temiz ve yürürü çok egzoz zaten anlatılmaz duymanız gerek sesini SUPERSPRİNT
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |