![]() |
|
Tüp Taktırmak İstiyorum Ama... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konu ile direk olarak pek bir bilgim yok ama, tup, genellikle mutfakta kullanilir. LPG kurulu aracinin bagajinda mutfak tupu ile aracini kullanan var mi, yok degil ![]() Sizin araciniza taktirmak istediginiz sey LPG ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ceceli ile irtibata geçç.. bu konunun tartışmasız tek kişisi.. ve kesinliklede pişman olmazsın ..
|
|
![]() |
|
turgay_87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 16 Mart 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turgay_87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benım bi arkadaşim takdırmışdı cokda az yakıyor 180 veya 190 kuruş diye soyluyordu ama duz bu siralı sistem deyılll
|
|
06_106 gti_06
506 684 06 06 |
|
![]() |
|
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Konuyu doğru yerde mi açıyorum bilmiyorum ama yanlışsa özür dilerim
98 106 m var 1.6 XS. BRC'ye gittim tüp taktırmakla ilgili bunlarda tek kablo var sıralı sistem olmaz falan dedi siz ne dersiniz? Taktıran var mı biraz bilgi rica ediyorum dostlar, Düzenleyen Berkay - 13 Eylül 2011 Saat 17:14 |
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |