![]() |
|
307 Far lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuncaksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: İST, Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 17:14 |
Teşekkürler...
Şahin oto yu aradım. Orada bu tip beyaz lambalar yokmuş. İşin ilginci orjinal olarak ORSAM ampul satıyor. İçinden philips çıkıyor ama orsam takıyoruz dedi. |
|
Tunç Aksoy, Peugeot - 307 Comfort -1.6 - Siyah, 2006 model, 49.000km, Benzinli - 11L/100km, Triptonik Şanzıman, 5 Kapı, Yakıt & Yağ - Total
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kısa farlar h7 uzunlar ve sisler h1 olması lazım
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
araç sonuçda elektronik parçalardan oluştuğu için ucuz xenon yada kalitesiz ampuller araca hata verdirebiliyor. almışken kaliteli bişey almanızı tavsiye ederim,
kelvin olarak da en ideali 4350 K dır. yağmurda karda gece gündüz en iyi 4350 kelvin aydınlatır
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
tuncaksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: İST, Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet eski kasalarda H1 ler siste ama yeni kasalarda H1 üste takılmış. O zaman siz de ampulleri değiştirin sizinki de yeni kasa olsun =)
Uyumluluğu ile ilgili kimse birşey yazmadığına göre problem olmaz sanıyorum. Düzenleyen tuncaksoy - 13 Eylül 2011 Saat 11:31 |
|
Tunç Aksoy, Peugeot - 307 Comfort -1.6 - Siyah, 2006 model, 49.000km, Benzinli - 11L/100km, Triptonik Şanzıman, 5 Kapı, Yakıt & Yağ - Total
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
abi o yeni kasa sendeki eski kasa olduğu için farklı olabilirmi acaba?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
307 lerde H1 ler sis farına takılmıyormuydu arkadaşlar. Yoksa model yılına göre değişiyormu bu.
![]() Çünkü bende Kısalar H7, sisler H1... |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Bence Crystal Vision daha güzel duruyor. bende patlayınca düşünüyorum bundan.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam Arkadaşlar
307 sağ ön far patlamış sanırım. Ben şehir dışındayken abim lambasını değiştirmiş. Orjinal lambasında Philips H1 yazıyor. O benzinciden NARVA H1 bulup almış ve takmış ancak o da sanırım hemen patladı. Hazır patlamışken belki daha güzel bir lamba alırım diyorum. Siz bana öneride bulunabilir misiniz? Bir de orjinalini almak istesem sponsorumuz Şahin de var mıdır bu Philips? Donanımhaber de Philips in H1 üretimi yapmadığını yazmışlar ancak benim elimde alman malı olarak eski parça var. Sizce bir yanlışlık olabilir mi? Mesela bu ürün aracıma uygun mudur ve tavsiye eder misiniz? http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-h1-diamond-vision-5000k-set-011290/ProductDetails.aspx?productId=otm011290&categoryId=20024642&SKU=OTM011290 Bir de 4300K bu var. http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-h1-crystal-vision-4300k-set-011294/ProductDetails.aspx?productId=otm011294&categoryId=20024642&SKU=OTM011294#Gorseller Bu ikisini bir arada bu video da görebilirsiniz. Sizin de fikrinizi almak isterim. Arabam siyah. http://www.youtube.com/watch?v=TxHrT-0-GtQ&feature=related Teşekkür ederim Düzenleyen tuncaksoy - 13 Eylül 2011 Saat 02:58 |
|
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |