![]() |
|
avrupa yakasına sinsi baskın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 10:07 |
||
kim demiş anadolu avrupaya gitmiyor diye :) tarih : 12.09.2011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Unutun bizi,haber vermeyin tabi :(
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
:) olur öle arada ben anadolunun bagrından koptum geldim o semaver için :)
|
|||
![]() |
|||
||
cıhanım bısey bellı degıl gec saat anı bulusma oldu dıncer kardesım bana bıze carpan adamın evraklarını getırdı bende aldım cay ıcmeye goturdum kızlcak gonulkonulcak bısey yok pasam
|
|||
![]() |
|||
||
anadolunun bagrından kopup gelen dıncerrrrrrrrrrrr |
|||
![]() |
|||
||
Yok kardeşim ne kızması,söz konusu bile olamaz,sizin canınız sağolsun :)))
|
|||
![]() |
|||
||
pazar günkü semvar miniden maxi ye geçicen içimizde uhde kaldı mini bi semaver onu yapalım dedik :)
|
|||
![]() |
|||
||
Allah sahıdımdır kı ben dedım "Ibo ıle Cıhanıda ben arayayım" dıye. O ara ne olduysa gercekten senı unuttum. Gonul koyma sakın bana agır gelır
![]() |
|||
![]() |
|||
||
abi her zamanki gibi sohbetin güzelliğine daldık ondandır :)
|
|||
![]() |
|||
||
Olur mu abim,maksat sizinle olabilmek yoksa öyle bişeyin söz konusu olamaz,gönüllerimiz bir arada ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Allah razı olsun
![]() |
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
habersiz oldumu şimdi :) |
|||
![]() |
|||
||
artık bununda etkisiyle en kısa zamanda bi buluşma ayarlanmasını bekliyoruz :)
|
|||
![]() |
|||
||
kımsenın sucu yok usta bırden oldu ama guzel oldu erken bırakmak zorunda kaldım sızlerı kusra bakmayın
|
|||
![]() |
|||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
keske bende gelebılsem bulusmalara resımlere bakarken buyuk ozlem duyuyorum
|
|||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|||
![]() |
|||
||
kardesım gun gelır devran doner senıde aramızda goruruz pasam gonuller bır olsun kardesım benım
|
|||
![]() |
|||
||
Dinçer sızmamı yapıyorsun avrupa yakası hakkında bilgi toplama falan ajanmısın sen
![]() Pala pala çıkarda görelim şu gözlüklerini inmisin cinmisin???
![]() |
|||
![]() |
|||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
gonulden arkadaslık boyle bırsey cok sagol bu lafların bıle benı azda olsa temennı edıyor
|
|||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|||
![]() |
|||
||
sızma yapıyorum taşkın hocam bilgi toplamak gerek malum karting + halı saha maçı var :) |
|||
![]() |
|||
||
zaman ne çabuk geçti dün gece anlayamadım
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |