![]() |
|
206 RC 2.0 180HP |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2345> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Onlar dırekt enjeksıyonlu oldugundan bılındık kıtlerı takamıyoruz. Sadece prıns taktıgını ıddıa edıyor ama ben hıc gormedım. Yalnız en son katıldıgım fuarda yenı tıp lpg sıstemlerı vardı. passat a leon a montaj etmısler. O kıtler gelınce butun tsı lara takılabılecek...
Kıt yakıt hattı uzerınde benzını keserek aynı hatta sıvı lpg gonderıyor ve aracın kendı enjektorlerınden benzın yerıne sıvı gaz puskurtuluyor... Bızdekıler gıbı lpg ısıtma vs dıye bırsey yok. Gayet guzel bır sıstem. Fakat fıyat olarak 2000-2500 lıra gıbı fıyatlarda olacagını soylemıslerdı.
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cem abi bizim jetta FSI ye de taksak ya Tüp :D
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
Evet gercekten guzel gorunuyor. Stoplar yakısmıs
![]() |
||
![]() |
||
|
Araba çok güzel yalnız.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
valla ben çok memnum. aracı aldıkdan 10 gün sonra taktırdım keşke aldığım gün taktırsaymışım yanarım yanarım benzinle gezdiğim günlere yanarım (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Taktırmadıgın zamana yazık zaten
![]() |
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
ben berkayın verdigi ilandaki arabayı biliyorum ozaman bostancıda 1 abideydi bu araba chip orjinal fabrikada takılmış bu araç karsad pejoda test araçıydı :) sol veya sag arka camurluktan çöp kamyonu tıklamış ufaktan araba ozamanlar çok güzeldi hatta google görsellere yazdıgında çıkan mavi araç o 206rc :) |
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
cem abi taktırtacan banada lpg bu gidişle
|
||
![]() |
||
|
Bu durum dusunce meselesı... Luks arac var dıye ılla benzın kullanılması zorunlumudur??? Bence degıldır... Benzın kullanınca odul mu verıyorlar???
Sımdı sızler bu olayın tadını bılmedıgınız ıcın anlayamıyorsunuz bence. Bırde pıyasadakı bazı araclarda sıkıntılar performans dusmelerı vs oluyor sızlerede hak verıyorum. Ustadan ustaya ıs degısıyor...
Performanslı bır aracı ucuza kullanmıs gaz pedalına rahat basabılmıs olsanız anlardınız
![]() En sonunda kafayı bozacagım RC alıp lpg taktıracaksınız bana
![]() ![]() ![]() Mesela benım benzınle ulastıgım son surate lpg ılede ulasabıldıgım gıbı
![]() Daha dun Audı A6 ya Atıker montajlattım ![]() Düzenleyen CeCoLi - 14 Eylül 2011 Saat 12:45 |
||
![]() |
||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
|
bu arabanın pertten toplandıgını bılıyorum. |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlarım bende Alparslan abiye katılıyorum kusura bakmayın,nedense bu tip araçlarda lpg olayı banada ters geliyor,daha uç örnekler de var mesela ferrariye bile lpg takmaya kalktılar ,hee birde dikkatimi çeken ayrı bir konu arkadaşlar adamlar mercedese,bmw,jaguar,cadillac escalade lpg takıyor,lpg istasyonuna gece 12 den sonra giriyor neden,böyle bişey yapıyorlar buna akılsır erdiremiyorum ...
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
arkadaşta satıyodu en son ilanı ,resimlerinide ben çekmiştim. araç temiz ve yürürü çok egzoz zaten anlatılmaz duymanız gerek sesini SUPERSPRİNT
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
Oyle deme be abı bır yerden sonra acıtmaya baslıyor yanı. Tabı bırazda dusunce ve ımkan meselesı. Fakat performansıda ucuza kullanmak daha bır keyıf oluyor
![]() |
||
![]() |
||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
Ooof off işinize karışmak gibi olmasın arkadaşlar sakın benide yanlış anlamayın ama zevkin fiyatı olmaz yaa bu Rc ye zevk aldığınız için binmek istiyorsunuz ama çok yakmasından dert yanıyorsunuz biraz tezatlık yokmu sizce ?
|
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
![]() |
||
|
Rc ye lpg montajı yapılıyor olması muhtemel. Teknık manada bır engelı yok gıbı. Ama bunu oralarda yapabılecek adam bulunur mu orası muamma ıste
![]() |
||
![]() |
||
ysn_erl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2011 Konum: BURDUR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Öncelikle merhaba daha 2 dkk önce bu konuya cvp yazablmek için üye oldum :)
bende yılbaşı gibi RC alıcam inş. Aynı yakıt düşüncesi bende de var. Ztn gecenin bu vaktinde forum forum gezmez derdi olmayan adam :) Yaşadığım yer küçük şehir çok fazla km yapmıcam zaten ama yine de benzinin 4.5 tl olması insnı düşündürüyor tabi. Benim anlamadığım bu rc motoruna tüp oluyor mu? Oluyor diyen kadar olmuyor diyen de var. Oluyorsa zaten sorun yok :) Ki yukarıda bir üye 35 krş yaktığından bahsetmiş. Bu makul bi fiyat. Ama 60-70 kuruş da denmiş. Olur mu o kdr? |
||
![]() |
||
cell-cuq ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|
Bitane temiz RC bulucam arkadaşlar yakında fotoları görürsünüz
|
||
![]() |
||
|
Şu araca bakmanı öneririm:
|
||
![]() |
||
|
Gösterdiğin aracım km'si yüksek Aslında yüksek değil ama RC için yüksek. Sıfır alındığından beri redline kullanıldıysa o motorun vay haline..
|
||
![]() |
||
cell-cuq ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|
Hmm anladımda boya o kadar önemli değilde yine göstericem bu aracı
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |