|
206 gti & clio rs |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2008 Saat 19:43 |
arkadaslar karsılastırma guc konusunda degıl fark barız ortada zaten 180>136.ancak sormak istedıgım clio rs in bakım parca ve ikini eldekı degeri 2001 model olarak ıkısınınde fiyatı bırbırıne yakın sizce hangısı bence 206 tasarım ve piyasa ama clio motoru cok zevkli die biliorum varmı tecrübesi olan?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dış görunum oloarak peugeot tek gecerım arkadaşım
motor konusunda yorum yapamıçam hıç gti kullanmadım |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 Gti estetik açıdan ama. Clio'da yol tutuş ve Motor performansı 10 numara.
306 & Clio desen 306 derim ama
206 & Clio dersen tabiki Clio Sport.
|
|
ENGİN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet 206, Clio Rs e göre albenisi daha yüksek.. Ama performans açısından olaya bakarsan tabiki de RS |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben clıo rs kullanmıs bırısı olarak sakın alma derım motorunu servısde bıle yapamıyorlar cogu servıs calısanı boyle bır araba oldugunu bılmıyor bıle clıo sport sanıyorlar motorunu acana kadar yol tutus ve gıdısı 10 numara ama sakın alma ıkıncı elı yok ve patlak olmayanıda yok benden sana tavsıye...
++ parcasıda yok
|
|
ENGİN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kısaca RS alırsan son sahibi olursun demek isteniyor :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ama rs yani..
Alırsan cok risklidir...cok hızlı cunku..
|
|
mimit
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güç olarak bakıcaksak gti yerine rc konmalı pug seçeneğine, RS gelince benim kullanma gibi bir şansım oldu motor gerçekten iyi ama ağırlığı bir gti kadar yok ondan kalkışlrda falan çok seri ama yüklencekse çok ustaca yapılmalı ve yol tutuşu sürekli olarak gözden geçirilmeli çok tehlikeli bir araç.
benim kendi şahsi fikrim evet hızlı ama kullanırken insna tedirgin oluyor çünki hem kaporta olarak hemde yol tutuşu olarak pek güven veren bir araç diil bana göre.
gti herzaman satılıbilcek bir araba ama rs için bende malesef alan kişi ya pert eder yada son sahibi olur satılmaz die düşünüyorum, RC nin bile piyasası daha ii insanlar yürümesine bakmıo sadece RC arıyo. ama iilada reno olsun diosan ozmn clio v6 alınmalı,türkiyede 6 tane satılmış ama nerdeler kimlerdeler bilinmiyor.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yorum yapan herkese tesekkurler yoş tutusunun cok zayıf oldugunu bılmıyordum sagolun |
|
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ciddi olarak almayı düşünüyorsan Clio RS daha mantıklı olacaktır....
Güç konfor beklentilerini boşa çıkaran bir araç değil....
Güzel sağlıklı bir motor ile orta düzeyde yapılacak işlemler ile rahat 200 Hp sınırına dayanması mümkün.....
|
|
Nightmares
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nightmares
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
206 tercihimin tek nedeni clionun bence berbat iç ve dış tasarımı.bi arabayı severek kullanmıyorsam performansı batsın :p
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu 206 GTI`lar Tam Otomatik Çamaşır Makinası Değilmi..?? Rc Bile Zayıf Kalır RS Karşısında..!!
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
onur53
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlarr 206 rc hiç kullanmadım ama kapıştım....kaç beygğir olursa olsun bendeki 306 2.00 cc 127 hp boş yolda kapattık 150 160 a kadar kafa kafaya gittik sonrasında periyodik olarak aldım gittim...sonra sordum falan beygiri benden fazla benden hafif aynı motora sahibizz ama beni geçemedii...hayret ettim valla :S yane sen en iisi kendinee başka bi ikili bull :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla Bu İşden Biş Var Anlamadım Çünkü.
2.0 306 127 HP
2.0 206 RC 180 HP
150 160'a kadar kafa kafaya gitmen imkansız.Kafa Kafaya Kalman Bile İmkansız.
Adam Basmamış Belliki...
|
|
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
gorunus gtı motor performans yuruyen rs
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Clio rs
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
EN NEFRET ETTIGIM ARABALAR ARASINDA CLIO MEGANE FALAN YOLDA GORUNCE SINIRIM KABARIYO
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
motor dersen rs...ama estetik yapıcam dersen gti(206)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
at bı makas sunlara =) |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |