![]() |
|
Dıkkatlı olun arkadaslar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2011 Saat 00:30 |
|
arkadaslar sızlerı bır konuda dıkkatlı olmanız,uyarmak ıstedım uzunyolculukta ıkıkere basıma geldı 72 plakalı uzun ve genıs ford dolmuslar once arkadan selektör yapıyorlar sonra sollayıp saga yaklasıp arabadan ınıp sızı dur dıye ıkaz edıyor bu olay 2 kere geceleyın uzunyolculukta geldı uyarayım dedım tehlıkelı bırsey olabılır cunku.
|
||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
muhtemelen gasp içindir diye tahmin ediyorum uzun yolda bel başlı dinlenme tesisleri haricinde udrmamakda fayda var
bilgilendirme için teşekkürler |
||
![]() |
||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gasp ıcınde olabılır,genede temkınlı olmakta fayda o yuzden sakın durayım demeyın.
|
||
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
plakayı polise felan bildirdinizmi ?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
hayır vermedım cunku dolmus sollarken cok hızlı gelıyordu ve yanımdan sıfır gectı sadece 72 rakamını gorebıldım.zaten yanımda babam vardı oda polıs bırak ugrasma dedı.
Düzenleyen mehmet eren - 10 Eylül 2011 Saat 00:42 |
||
||
![]() |
||
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
|
arkadaşlar lütfen uzun yolda kısa yoldada araca bindiğinizde kapılarınızıda kilitleyin.
|
||
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
||
![]() |
||
|
dogru demiş onlarla ugraşmaya kalksan aynana vuracak sonra durucan bi kamyon adam inecek derken hatlar karışacak tilbe307 ninde dediği gibi şehir içi dışı farketmez kapıları kitli tutup yabancıları ototstopcuları almamak gerek
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
yanlış anlama ama polis bile bırak uraşma dedikten sonra ne desek boşş bence
|
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
araba sağlam bişey olacak adam indiğinde o sinirle vururum vallaha hiç acımam benim canıma acımayana ben hiç acımam kusura bakmayın ama sinir bozucu düşünsenize boşluğunuza geliyor durduruyorlar sonra canınıza kıyıyorlar... yazık
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
Allah korusun ne çıkacağı belli olmaz. bilgilendirme için teşekkürler. bir uyarı da ben yapmak istiyorum konu biraz farklı biz kendi araçlarımızla seyahat ediyoruz ama taksilerde de dikkatli olmak lazım. özellikle istanabul gibi üyük şehirlerde korsan taksilerin çok olduğu illerde eğer durdurup binmek istediğiniz araçta şöförden başka birisi daha varsa sakın binmeyin. kuzenim esenler otogar girişinde bir taksi çevirip bagajını yerleştirmiş. arka koltuğa geçip oturmuş o daha biner binmez taksi hareket etmiş zaten. ama ön koltukta oturan birisi daha varmış takside. hemen sormuş ben bu taksiyi çevirdim noluyo diye. taksici de "arkadaş hemen 2 sokak sonra incek sonra ben sizi istediğiniz yere götürebiliim" demiş kuzene. sonra sıkışık trafiğinde yardımıyla inmiş taksiden hemen. inerkende bakmış ki takside taksimetre falan yok. sonra plakayı almış bildirmiş falan. dikkat etmek lazım arkadaşlar.
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
birde ön cama yumurta atıyorlar kesinlikle silecekleri çalıştırmayın ve durmayın. eğer silcekleri çalıştırırsanız cam komple yumurta oluyor ve çıkmıyor mecbur önünü göremiyor ve duruyorsun sonra gelip gasp ediyorlar.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Aman dikkat arkadaşlar...
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bana bir arkadaşım anlatmıştı siz otoyolda giderken yandan gelen araba sizin lastiğinizi işaret ederek '' lastiğiniz patlak '' anlamını katıyor. yurdum insanıda aracı sağa çekiyor. ve lastiğimizi işaret eden şerefsizler sizi gasp ediyorlar ve sonuç olarak otobanın ortasında kalıyorsunuz
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
Bu olay bırde erzıncan (sakaltutan)yolunda geldı ozaman da sahurda yola cıkmıstık gıne solladı bızı yana cektı dortluklerı yakarak aractan ındı ve durmamı ıkaz ettı elıyle ozamanda babam yoktu yanımda bendehıc bır sey yapmadan yoluma devam ettım.trabzon yolu ve erzıncan yolu ıle 2 defa basıma geldı.
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
yanlış anlamıyorum ancak babam dedıgım ınsanında bır canı ve korumak ıstedıgı ailesı var bosuna kavgaya karısıp nıye olay cıkartsın bu daha mantıklı. |
||
||
![]() |
||
|
Ben genelde şehir içinde araca bindiğim zaman kapıları kilitliyorum ki ışıklarda falan beklerken kimse birşey yapmaya çalışmasın. Ama uzun yolda kaza yapınca kapılara açmakta sıkıntı yaşayabilirim diye kilitlemiyorum. Kaza yapınca kilitli kapıların açılmasında böyle bir risk var mıdır?
|
||
![]() |
||
|
adana , hatay otobanına da dikkat edin arkadaşlar otarafa giden varsa içinizde. hızım 130km-150km arası giderken yolun sağından koşarak arabanın önüne doğru sanki kaza yapmışlarda yardım ister gibi el hareketi yapıp arabayı durdurmaya çalışıyorlar.ben heryıl giderim o yoldan 4 defa başıma geldi.sadece adana il sınırı içinde yapıyorlar..dikkat edin sakın durmayın arkadaşlar...
|
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
uyarılar için teşekkürler insanın aklına böyle durumlarda gasp gelmiyor.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Benim motor çalışınca kapılar kendi kilitleniyor kapanınca kendi açılıyor o bakımdan iyi. O değil aklıma hiç gelmeyecek şeylerdi bunlar ibret oldu.
|
||
![]() |
||
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
|
Merhabalar aracı tarif edeyim büyük ihtimalle ayni araç olay Ordu damı başına geldi 72 Plakalı beyaz transit durdurma amacı para istemek .Diyoloğu da ekleyeyim hemen -Abi fındık toplamaya geldik paramızı vermediler Batman'a geri döneceğiz çoluk çocuk aç aracın içersinde benzin parası da yok.Fakat aracın camında adalet bakanlığı logosunu görünce ve ben biraz ters çıkınca abi kusura bakma diyerek yollarına devam ettiler .Sanırım ayni senaryoyu birçok yerde sergiliyorlar.
|
||
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |