![]() |
|
ofsetli teneke jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu jantı yapabilmek için 8 tane teneke jant harcıyolar gayet normal fiyatlar + çelikjanta göre daha hafifler 1,4 75hp araç biniyosan bu agırlık işi önemli Düzenleyen 34sea45 - 09 Eylül 2011 Saat 19:48 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Dinçer zamanımız uyarsa bakmaya gideriz bi ara,bu arada senin araç işi ne oldu varmı bir gelişme...
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
Çookk iiyymiş ya. hem ofsetli hem hafif. walla bulursan haberleşelim
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
İkinci ilandaki şahin bizim buranın arabası iyi biliyorum arabayı nerdeyse yay yok esnemeden gidiyo :) Alıcı olursan yardımcı olmaya çalışırım bende satıyorum çıkardıklarımı ilgilenirsen ordanda yardımcı olurum :)
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
o şahin ön 13 arka 15 ordan ufak bi sıkıntı var :) aslında benim sevdiğim tarz oluyo gene ama 15 fazla
taşkın hocam bi müsait olsam ilk işim oraya uçmak bu yakadada 1 tane varda adresini alamadım daha :) |
|
![]() |
|
Fena bi araba o şahin :) Lastikleri iyi değil ama sanırım kendileride jant lastik dükkanı işletiyolar hatta dün balans yaptırdım orda benim arabaya iyi insanlar gelirsen bu ara haber et banada
|
|
![]() |
|
yolun düşerse bi sorarmısın yaptırdıkları yeri şöylede bişey var benim araca en fazla kaç lastik koyabiliyorum maksimum neyse oraya kadar ofsetlicem aracı
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
valla kardeş 8 jant falan harcadıklarını düşünmüyorum ama genede iddia etmeyim.yukarıda yazdığım sistemi sanayide her tornacı yapar ama pek bişey tutmaz sanırım...
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
eger gerçekten ofsetli istiyorsan 8 tane jant gidiyor ama işin kolayına kaçim vede daha ucuz olsun dersen aynı senin anlattıgın gibi sadece göbeği dönderiyolar
|
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
+1 güzel fikir :) |
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
bijon yuvalarında içe kıvrım var terse çevrildiğinde bu kıvrımlar dışa denk geliyo haliylen olmaz
|
|
![]() |
|
yolum düşüyo hergün illa geçiyorum ama bi kaç gündür yok o araba orda görürsem sorarım
|
|
![]() |
|
walla benim çok hoşuma gitmeye başladı bu ofsetli teneke jant bende yaptırmayı düşünüyorum ama bu balans olayı kafamı karıştırıyor.
yavaş giden adamlar deiliz görüntü yapalım derken sonra sakata gelmeyelim...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
harbi cok ıyıymıs ya bu jantlar.206 ya guzel gıdermı onler 13 arkalar 15 :))
|
|
![]() |
|
yapan ustaya göre balans sorunu olmuyor yani diğer deyişle sanayideki tornacının işi değil bu iş 15 tenekenden yukarısının yapıldıgını ne duydum ne gördüm nede okudum buda önemli olan tek şey sağlam işçilik + dogru ofset
|
|
![]() |
|
Projenizi merakla bekliyorum :)
|
|
![]() |
|
çalışmalarımız sürüyor jantı yapan yeri buldumda lastikleri kavun yapıcam onun içinde ne ofset gerekli onu araştırıyorum
|
|
![]() |
|
kardeş senle paslaşalım senden ok çıkarsa bende düşünürüm olmaz mı?
senden haber bekliyorum eğer bu teneke jant olayını halledersem bende ki krom jantları satarım daha yeni lastikte almıştım ama onuda halledicem.... ![]() ![]() Düzenleyen street art - 10 Eylül 2011 Saat 15:53 |
|
![]() |
|
vallaha bi yaptıralım ondan sonra net bi şekilde konuşuruz şuana kadarki bildiklerimin hepsi google amcadan vede 1 2 kullanandan ögrendiklerim illegal bi işmiş gibi yapanların adresini söylemiyolar buldum şimdi 1 2 adres ama acele etmiyorum
|
|
![]() |
|
ok senden haber beklicez...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |