![]() |
|
Devir Saati Göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 12:11 |
|
arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım banim araç ara sıra devir saati göstergesi bir anda sıfır oluyor hemen geri düzeliyor bunu bir kaç kez tekrarlıyor ama çekişinde sesinde sorun yok
sanırım sorun devir saati sensörü yada müşürü her neyse sorun onda olduğunu düşünüyorum bu parça aracın neresinde bulunur eklenmiş resim var mı ? teşekkürler.
|
||
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu durum gosterge tablosunda elektronık bır arızada olabılır. Sonucta devır sensoru calısmazsa ecu nereden bılecek krankın devrını ??? O acıdan boyle bır durumda stop etmesını yada cekıs kaybetmesını beklerım. tabı bu benım fıkrım...
|
||
![]() |
||
|
Cem usta her konuda bilgin var maşallah
![]() |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Cem'in soylediklerine ek olarak, eger sensor bozulmus olsa arac motor ariza isigi yakar. |
||
![]() |
||
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|
Peki bu durum ileride başka arızalara sebep olur mu? şimdilik ara sıra yapıyor.
|
||
||
![]() |
||
|
Sebep olur mu olmazmı kestırmek cok zor
![]() |
||
![]() |
||
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
|
benim 407 de başıma geldi bir anda devir sıfır oldu motor kendini söndürdü yolda iken servise çektirdim arabayı sizin araçta aynı yerdemi bilemiyorum ama peugeot sonuçta muhtemelen ayn ı yere koymuşlardır sağ tekeri tam sağ yaptığınız zaman çamurluktan motora doğru baktığınız da (407 de olanı anlatıyorum) bir kablo grubu ve soket göreceksiniz bu soket devir saatinin soketi bu kablolarada yıpranma yada kopukluk yada soket geçirmemesi gibi bir olay söz konusu ise araba bahsettiğiniz hatayı veriyor nitekim bende kablolardan biri kopmuştu bilginize.
|
||
407 Executive Black CD 2007
|
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
Sonradan takılan xenonda yapabiliyor. bi arkadaşımında başına gelmişti..
|
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
+1
elektriksel bir durum olduğu kesin
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
|
Krank sensorunde olduğunu sanmam. Çünkü volan dislisi sayan krank sensoru okumadıgında ya da teması kesildiginde direk motor stop eder. Hatta bu sensör okumuyorsa motor marş almaz, hicbir kıpırdama ılmaz diye biliyorum..
|
||
![]() |
||
|
bi bakacağım teşekkür ederim
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |