![]() |
|
ofsetli teneke jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hastasıyız Dedeee...Dinçer yer nerde buldun Ümraniye sanayide bir yer var dioyrlardı orasımı yoksa...
|
|
![]() |
|
jantı böyle ofsetli yaptıracan bide etrafına polisaj attırdın mı offffffffffff :)
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
jantı bi yaptırabilsem o bölümede bakıcaz :)
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
abi onun içini bide yaptırcan polisaccıda güzel fena :))))
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
güncel
|
|
![]() |
|
merak ettiğim olay 106 ya takılacak maksimum lastik ebadı nedir ? satılık olan 1 2 tane var kurtarırsa onlardan birine niyetliyim
|
|
![]() |
|
jantlar harika 106 15 kapıda olsa bu jantlar yakışır :)
|
|
![]() |
|
İyi adam dürüstmüş usta
![]() |
|
![]() |
|
biyer buldum yapan ama daha gidemedim fiyat konuşmaya resimdeki aracın sahibine sordum satarmısın diye oda araç hurda nerdeyse tek ilgi çeken jantlar satmam dedi:)
|
|
![]() |
|
direk tersten tak jantı ful ofsetli olsun sana ama çok bijon keser :)
|
|
![]() |
|
Bu konu hıc ılgımı cekmedıgı ıcın ılgılenmemıstım. Bende ek yapıyorlar sanıyordum... Guzel fıkır esasında
![]() |
|
![]() |
|
Normal teneke janta göre daha iyi duracağını düşünüyorum ben.
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
dostum ,bu tarz jantlar 80'lerde çok modaydı hacı muratlara yaparlardı ve hatta genelde beyaza boyarlardı. yapması da çok kolay bi tornacı hallediyordu o zamanlar.jantın çember kısmı göbek kısmına içerden kaynaklıdır.tornacı o kaynağı kesip jantı ikiye ayırıyor ve göbek kısmını ekseninde ters çevirerek aynı yerlere kaynak ediyor böylelikle içe bakan ofset dışa bakmış oluyor.Hepsi bu kadar...tabiki bu anlattıklarım jant teknolojisi değişmemişse geçerli. |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
Hay masallah janta bakarmısın
![]() |
|
![]() |
|
şimdikilerde teneke ama 13
ben 14 tenekeden yaptırıcam eger yapan bi yer bulursam |
|
![]() |
|
Sizin şimdiki jantlar nedir?
|
|
![]() |
|
arkadaşlar resimdeki gibi ofsetli teneke jant almayı yada yaptırmayı planlıyorum sizce 4 kapıdada güzel dururmu ?
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |