![]() |
|
(çözüldü) bu arıza neden olabilir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuna tüp demeyelım Allah askına artık... Yasak koyacagım tup denmesıne gercekten
![]() ![]() ![]() Bunun adı lpgdır, lpg sıstemıdır veya sıralı sıstemdır vs vs ...
Turkıyede ılk lpg uygulamalarında ucuz ve tehlıkelı yontemler denenerek bagajda 12kg lık ev tuplerı ıle gezenler oldu. O gundur bu gundur sıstemın adı "tüp" oldu
![]() Hay o tüp kelımesını cıkaranın dılını essek arıları soksun yanı
![]() ![]() ![]() Bu konuyla alakalı sozum sadece sana degıl tum "Tüp" kelımesını kullananlara. Maksat muhabbet
![]() Konuya gelecek olursak egerkı senın aracındakı arıza ısıgının yanması lpg den ıse karısım ayarları dogru degıldır. Bılgısayarda "yakıt karısım hatası" vermıstır. Bununda sebebı lpg ayarının dogru olmayısıdır. Genelde ayarlar fakırde kalıyor...
Bunu kendınde ayırt edebılırdın. Mars yapmadan evvel kontagı actıgında lpg nın tusuna basarak lpg sıstemını kapatıp aracı devamlı benzınle kullanırsın. Duruma gore ısık yanmayabılır veya yanıyorsada belırlı bır sure sonra sonebılır... Cunku genelde boyle oluyor ...
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar lpg konusu benim açtığım açtığım benzinli konudan daha çok konuşuldu sanki yaw
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Olur arasıra sen bak keyfıne...
![]() |
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
peki tamam da şimdi benim sorun çözülmüş müdür ?
![]() |
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
burdaki arkadaşlar ne kadarda yorumda bulunsa sadece yardım amaçlıdır en güvenilir yöntem bir ustaya yada servise göstermektir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
haklsıın aksini iddia etmek mümkün dğil zaten. ama ben yukarıda denediğim yönetim yazdım ve ışık uyarı kesildi. o yüzden dedim acaba bitmişmidir diye, hani moral olsun
![]() |
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
moral olduysa neğüzel :) ama siz genede fazla aksatmadan bi ustaya gösterin aracınızı ileride başınıza daha büyük sorunlar açmadan önlemini almış olursunuz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
arkadaşlar birkaç gün önce bu konuyu açmıştım motor arıza lambası yanmıştı hatırlarsınız. böyle bir sorunla karşılaşacak arkadaşlara fikir vermesi için sonucu burdan paylaşıyorum. ustaya gittim ve aracı bilgisayara bağladık. sorun lambda sensörü diğer adıyla "oksijen sensörü" arızasıymış. usta aarızayı sildi biraz kullan tekrar uyarı verirse getir değiştirelim dedi. konu içinde yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |