![]() |
|
eksozt ucu seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2011 Saat 02:03 |
Bende vıdalı buldum taktım 10 tl
![]() |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güle güle eskit :)
|
|
![]() |
|
Aynısını buldum ve kaynattırdım yakında fotolar gelecek. |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
şimdiden hayırlı olsun ozaman
|
|
![]() |
|
ey hocam cumadan sonra biraz ilgileniyim konuyla sanayiye inecem
|
|
![]() |
|
steel markasına baka bilirsin kendi aracımda komple son susturucusu var ve paslanma gibi en ufak bişey yok + kaynak olarak değil tek parça kalıp sistemiyle yapılıyor
|
|
![]() |
|
peki hocam marka kalite fln benimiçin önemli. 1-2 ay sonra boyası atan küflenen bişi olmasın bir kere almak istiyorum. Bunun için öneriniz nedir?
|
|
![]() |
|
saniyede egzos cualrdan temin edebilirsiniz o ucu alacagınız uca göre işlem değişir
vidalı vede kaynaklı uclar var aldıgınız uca göre işlem belli olur eger eksoz agzı kurtarırsa 5 dakkada yaparlar tamponda o uc için boşluk yeterliyse ve eksoz agzı bu boşlugu kurtarıyorsa bi işlem gerekmez eger kurtarmazsa biraz işlem gerekecektir eksoz agzını aşagıya alma yada duruma göre tamponu kesme gibi |
|
![]() |
|
@34sea45,
Geçen günkü rc olayından sonra soğudum :D rc nin hiç bişeyini almam heleki çift eksozt ucu pek istemiyorum. Mesajlar için teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Bu işte aradığım gibi bir model nasıl temin ettiniz kesme biçme fln oldu mu? |
|
![]() |
|
![]() rc lerinki gibi çift çıkış bi uç tercih edebilirsin |
|
![]() |
|
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben kendi aracıma bunu beğenip taktırmıştım.Hiçte kötü durmadı gibi geldi bana.Size fikir olması açısından göstereyim dedim.
![]() |
|
![]() |
|
Arkadaşlar merhaba,
Aracımın resimleri yok, Uzun zaman önce bi ankara buluşmasında gören arkadaşlar var sadece. Bayram harçlığımla (öğrenci hali ![]() Benim düşündüğüm tarz insignia nın tipinden hafif oval ve içe daralan offsetli, kaba bişi olmasın sadece ufak bi değişiklik ve hoş bir görünüm. Şİmdiden bilgi verecek arkadaşlara teşekkürler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |