|
sislere xenon |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
deamod
2. Vites 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 00:20 |
Arkadaşlar sislere xenonu kendim takabilirmiyim sisler mercekli olucak varsa resimli anlatım daha bi güzel gider hadi elleriniz dert görmesin yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracın 2000 model oldugu ıcın elektrık tesısatı eskı tıp oldugunu dusunuyorum. Senın aracında BSI vs olmasa gerek. O acıdan arıza ısıgı yanma durumu olusmaması lazım...
Onun harıcınde bıraz elektrıksel bılgın ve sokme takma yetenegın var ıse kendın yapabılırsın. Tabı bu esnada el ıscılıgınde bıraz olması lazım. Cunku xenon un balastları dısarıda olduklarından sıs farının arka kapagına delık acıp balasta gırıs cıkıs yapman gerekır. Ayrıca xenon un balastlarınıda saglam bır yere takabılmen gerekır. Yoksa cukurlarda vs sarkar sallanır problem cıkarır olmaz...
|
|
deamod
2. Vites 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aaa el emeğim iyidir iyi elektirikten ahım şahım anlamam ama elimdende gelmez deyil çok 240 yemişliğim var normal farlara takılan gibimi takıcaz ?
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elınden gelıyorsa yapabılırsın...
Aynen normal fara takıldıgı gıbı yapacaksın. Hıcbır farkı yok. Zaten far ıle sıs farı arasında ıslevsel olarak bır fark yok. Ikısıde aynı sekılde calısır. Sadece bazen ampul tıplerı ve dolayısıyla soketlerı farklı olabılır o kadar. Sısler genelde H1 olur. Farlar ıse duruma gore H4 H7 H1 vs vs degısebılır
"""Mumkunu var ıse""" sıs farını sokerek xenon ampulu yerıne oturtup ve kapagınıda guzelce su gırmeyecek sekılde delıp gerekırsede sılıkonlarsan cok daha guzel olur.
Boyle yaparsan daha ıyı bır sonuc elde edersın. Acele ve kalıtesız yapılmıs montajlarda ısık dagılmaları, verımsız aydınlatma, ıcıne toz gırmesı vs vs problem olabılır
|
|
deamod
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şimdi net birşey söyleyemiyorum yani bu delme konusu hariç az çok bilgiye sahibim ama xenonlar ve sisler elimde olduğunda daha fazla bilgiye sahip olacağım şimdilik arac bile yok :) bakalım önümüzdeki hafta hayırlısıyla kızıma kavuşucam ozaman daha detaylı olarak yardımlarınızı istiycem şimdilik sadece bilgi sahibi olmak ve aklımdakilere birazcıkta olsa ışık tutmak için konuları açıyorum...
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |