![]() |
|
jantları bu şekilde alıcam,ama camurluk kabartma ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 14:18 |
arkadaslar asagıdakı aracın jantlarına gercekten bıttım bu jantların aynısından alıcam cok tatlı olmus onu bastırıcam sızce nasıl olur ?camurluk kabartmada olması gerekırmı arka taraf ıcın ??
araca hasta oldum arkadaslar bu sekılde basmak ve jantları aynen bu gıbı yapmak ıstıyorum dısa cıkıcak jantlar :D buda benım garıban |
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her türlü senin jantlar daha hoş bence
|
|
![]() |
|
+1 kendi jantların daha hoş duruyor
|
|
![]() |
|
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
senin araç göstermiş olduğun araçtan kat kat ve kat güzelken neden böyle bir seçime gidiyorsun ki? bence hiç deneme...
|
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
![]() |
|
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
arkadaslar sankı daha hos duruyor basık olması arabanın,yada ben degısıklık arıyorum :Dolculerı nedır acaba bu jantların
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
şefim senin jantların o aracınkilerden daha iyi senin araç o aracı 2 ye katlar yapma allah aşkına ya :) at tan inip eşeğe binicem diyorsunuz resmen :)
Düzenleyen xMEGANx - 03 Eylül 2011 Saat 14:43 |
|
![]() |
|
dostum ne bıleyım cok hosuma gıttı janltarı,neyse bu sozlerden sonra almam zaten
![]() |
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
sen tepeye bi rüzgarlk attır bence
|
|
![]() |
|
ruzgarlık kaporta boya olurken ayarlıcam dostum.bu arada jantların aynısından bulamadım bursada bır kac yere sordum yok dedıler
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Arkadaş onu bunu bilmemde senin jantların + aracın daha bi güzel hani olurda illede değiştirirsen jantlarına talip olabilirm sonradan yok orhun kardeş senden once başkası istedi yok olmazdı yok satmıcam anlamam alırım anahtarını :) şaka bi yana satarsan burdayım
NOT: kendi jantına ofset oluyosa sanki daha bi tatlı durabilir. |
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
o jantlardan istiyorsan mutlaka çamurlukları şişirtmen lazım.
iki resimide incele daha net görücen..
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
o jantlara ları aldıgında lastikleri kavun yapıcaksın + çamurlugu açtırıcaksın istanbulda çamurluk başı 40 liradan açıyolar yani benim sordugum yer o fiyatı verdi
bence o jantları alacagına arkadaşlarında dediği gibi bi spoyler + tampon sinyalleri taktırabilirsin |
|
![]() |
|
valla dostum arabamı kaporta boyaya sokucam bır kac ay ıcınde kaporta esnasında bır kac bırseyler yaptırıcam eger bu jantların aynısından bulursam alıcam ama bu jantlar 16 ıncmıs herhalde lastıkcı o sekılde soledı ve aynısından bulmanın zor oldugunu soledıler eger bulursak aynısından kaporta yapımı esnasında jantların takılı olması lazım kabartmayı yapabılmek ıcın bıde arabada 17 ınc takılı olsudugundan araba bu jantlarla dahada yere basıcak kendını eger jantları almaya karar verırsem bu jantları sana verebılırım :D ama daha zamanı var bu dedıklerımın yapılamsının :D
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
o arabada bence coilover uzaktan kumandalı süspansiyon var çünkü bi araç bu kadar basık iken yolda yürümesi imkansız.
sen böyle bi uygulama yapacaksan baya bi parayı gözden çıkartmalısın çünkü adamın arabasının davlumbazı ile lastik arasında kıl bile geçmiyor baksana :) sen türkiyede yaşıyorsun unutma bunu yollar malum :)
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ters kamber kiti ve biraz çamurluk şişirme ile gösterdiğiniz jantı kullanabirsiniz.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
Arkadaşa katılıyorum burası Türkiye.İstanbulun orta yerinde e-5 gibi bir yolsa sol şeritte rogar kapağı çukurları olabiliyor dün girdim yanlışlkıkla cennetten y.bosna yönünde havaalanı kavşağından önce çat etti resmen lastik yanakları ince inş bir sorun olmamıştır ama o kapakları o şekilde orda tutanların sülalesne saygımı sevgimi yolladım sabaha kadar
|
|
![]() |
|
evet suspansıyon havalı buyuk ıhtımal,o kadar basmaya gerek yok arabayı
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
speedark ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
senin jantlar çok daha güzelmiş hakkaten ama olurda değiştirecem dersen eskileri bana sat
![]() |
|
emniyet kemersiz hayat değersiz
2001 model 206 1,6 xs 110 hp benzinli manuel kırmızı şeytan |
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
Bu jantlar şişirme olmadan girmez. ne yazıkki bmw + honda + golf + vs markalarda yapılan kamber uygulaması bizim araçlarda olmuyor. malum torksiyon sorunu :@ mecbur şişirecen
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
havalı süspansiyon sistemini burdada yapıyolar 3500 4000 tl gibi bi fiyatı var yaptıranlardan ögrendigim kadarıyla o jantı o şekilde kullanabilmek için kavun lastik diye tabir edilen lastigi kullanman lazım + bu araç sadece show car muhtemelen gittiginden bile şüpeliyim :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |