|
Model Düşürmek - 306 Hk. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
sserhat
1. Vites 16 - Temmuz - 1995 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 16:34 |
||
abi 206 na ne kadar istiyorsun?
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|||
ykosesoy
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlar Forumunuza dün gece 22.00 gibi üye oldum. İsmim Yılmaz benimde kafamda 306 xt otomatik hb almak var.Fakat temiz bir 306 nasıl bulabilirim.Bu 306 için bütcem 15 bin tl civarında olacak bunun için yardım ederseniz sevinirim......... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Örtmenim
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
eyvallah cecoli ...... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benimde bu ikinci aracım abi,önceki aracım kırmızı bir şahindi,sattığım kişide bir arkadaşım görmüş gerçekten baya değişik hallere sokmuşlar. Gayet sade ve hoştu ama işte millet senin gibi bakmıyor. |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aferın yavrum oturabılırsın... Sana sozluden 100 verdım Basarılarının devamını dılerım
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Allah razı olsun, Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
saygı+ sevgi+ dayanışma+ hoş görü +anlayış = olarak gönülden gönüle akar nede olsa ikiziz dimi osman gecenin ilerleyen saatlerinde bekliorum seni cımartesi
Düzenleyen by_ersin - 18 Ağustos 2011 Saat 13:59 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Pekı bu şelale nereye akar ??? soyle bakalım
|
|||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
arzular şelale kardeşimmm
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
||
eyvallah sağolasın kardeşim. dediğin gibi inşallah değerini bilen kişilere satarız. araçlarımıza bağllılığımız burdan belli, yoksa sat gitsin dimi. geçen gün sattığım eski 1997 model 306 diamond aracımı sahibinden de gördüm hatta favorilerimde ekli, içim gitti, mahvetmişler arabayı ağlayacaktım resmen. o arabayla ne anılarım vardı. param olsa alıp toplarım.
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
efecelebi
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
|
||
Hakkınızda hayırlısı olsun, ALLAH gönlünüze göre versin...
|
|||
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bizde seni seviyoruz Ersin abim |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
EyvAllah Ersin abim Aman sabahlar olmasın o gece |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bende aynı fikirdeyim aslında :) O konuda tek güvencem Cem abi zaten :) |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Heehh bak bu guzeldı ıste
Ayrıca 2000 model oncesı XT ler hep 1.8 makınelıdır bılgınız olsun. 2000 ve 2001 yıllarında XT donanım ek olarak 1.6 motorlu olarakta geldı. Bırde 2000 oncesı modellerde GTI harıc abs yoktur... Düzenleyen CeCoLi - 18 Ağustos 2011 Saat 13:41 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
seviyorum sisi ben
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Osman abicim kararımı ciddi olarak kendi kafamda onayladığım anda direk seninle irtibata geçtim,çünkü bende bildiğim,gördüğüm ve güvendiğim bir aracı, samimiyetine inandığım birisinden almak isterim. Sonuçta herkesin kendi gözünde aracının bir değeri var, ben sana çok istiyorsun dersem haksızlık ederim, hepimiz emek,zaman ve para harcıyoruz, inşAllah istediğimiz fiyatlara ve değerini bilecek kişilere satarız |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |