![]() |
|
307 saç 4x(jant+lastik+kapak+bijon) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2011 Saat 18:04 |
15 inc İki lastik dunlop 1 yılı biraz geçti alalı ama taş gibiler dişleride güzelİki lastik 7 ay önce alındı kar lastiği markaları kaydadeğer değil diş derinlikleri iyi koysan gider ama para edecek lastikler değiller balon vs yok lastiklerde 4 kapak sağlam orjinalmi bilmiyorum Jantlarda yamukluk vs yok balans ayarları bile düzgün Bijonları ile beraber hepsini 225liraya veririm ihtiyacı olan arkadaşa fiyat yüksek yada düşük piyasası nedir bilmem benim işimi görcek rakam o olduğu için satıyorum satılmazsada satılmaz zaten fiyat fazlaysa kimse kendine dert etmesin İstanbul içinde olan arkadaşlar için daha uygundur kargo vs karışırsa astarı yüzünden pahalıya gelir sonuçta.
Düzenleyen HuseyinTurk - 02 Eylül 2011 Saat 18:05 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar Hüseyin abim
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
hayırlı satışlar
sac janttan ofset işini çözebilseydim ben alırdım ama daha henüz çözebilmiş değilim |
|
![]() |
|
Hüseyin Hayırlı Satışlar...
![]() |
|
![]() |
|
teşekkür ettim
Düzenleyen HuseyinTurk - 03 Eylül 2011 Saat 14:35 |
|
![]() |
|
fiyat çok uygun .....hadi hayırlı satışlar olsun ...
Düzenleyen by_ersin - 03 Eylül 2011 Saat 14:28 |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışler Hüseyin
|
|
![]() |
|
Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlı satışlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
06cnk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
bana lastiksiz kapaksız sadece kara jant lazım bu şekilde fiyat ne kadar olur birde hangi ildesiniz
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir ASLAN Yatar
|
|
![]() |
|
06cnk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
yok mu bir cevap
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir ASLAN Yatar
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Arkadaş forumdan ayrılmış sanırım !
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |