![]() |
|
ankara mobese |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2011 Saat 22:01 |
|
Cezaları nereden kontrol ediyorsunuz acaba? Geçen gün dobloyla 99 km hızla gidiyorum diye ceza yedim e-5'te duble yol olan kısımda. 1 haftaya kapıma gelmiş ceza.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok iyi olur aslında neyin ne olduğunu bilip mantıklı konuşmak herzaman için iyidir..bazı polisler bilmediğimiz birtakım konularda bizi suçlu çıkarmaya çalışıyorlar... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
aslında bunları not alıp sormak lazım. arkadaşım yeni trafik polisi oldu ondan öğrenirim
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
walla arabada ben olmasam benim yanımda bu kelimeyi söylemese bende pek inanmazdım.
genellikle arkadan kameraya çekip stoplarına bakıyolar...
|
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hımmm saolun rahatladım valla :)
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ilk kez duyuyorum
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
sarıda geçerken hafifte olsa frene bastıysan sorun olmuyor.senin bu olay arkadaşın başına gelmişti ama o frene basmadan bastı geçti ilerde çevirmede durdurdular polis frene dokunsaydın sorun olmazdı durmaya çalıştı duramadı olarak kabul edilir demişti. sen gönlünü rahat tut sorun olmaz diye düşünüyorum.. |
||
![]() |
||
|
kırmızı lamba yandıkdan 2 saniye sonra geçersen ceza yersin onun dışında yemezsin. ben bizzat trafik kontrol merkenizi aramıştım kırmızıda geçtikden sonra. adamlar baktı cezam yokdu sonra telefondaki kırmızı yandıkdan 2 saniye sonra geçersen ceza yersin dedi isterseniz kendinizde sorablirsiniz.
|
||
||
![]() |
||
|
dediğim gibi sarı yanıp sönünce yavaşla konrtol et sonra geç anlamına geliyor. sınır 50 de olsa bunu mobeseden anlayamaz ama eds varsa ozaman bilemem.
|
||
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende sarıdan kırmızı olurken geçtim frene bastım ama durmadı geçmek zorunda kaldım ama hala ceza gelmedi şanslıyım heralde :) malum bu 206 lar durmuyo :D
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
|
yanıp sönen sarı ışıktı bide sınır 50ydi ama ben hızlıydım |
||
206 colorline 2001
|
||
![]() |
||
|
benim bildiğim mobese trafik cezaları için değil cadde ve sokaklardaki olayları görmek için güvenliği sağlamak için. trafiğe bakan eds oluyor sadece sarı yanıyorsa anlamını biliyoruz zaten, "yavaşla, kontrol et ve geçtir." bu şekilde bişey olmaz ama yeşilden kırmızıya geçerken sarıda geçtiysende merak etme. ceza kırmızı yandıkdan iki saniye sonra geçersen geliyor yoksa ceza yok.
|
||
||
![]() |
||
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
|
:D bendede aynı korku oluyo devamlı internetten takip ediyorum allahtan birşey çıkmadı,gib.com dan takip ediyoruz herhangi bir ceza durumunda hemen düşmesi gerekir
|
||
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
||
![]() |
||
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
|
arkadaşlar herkese iyi geceler. bu akşam mareşal fevzi çakmak caddesinde sarı yanıp sönen ışıktan biraz hızlı geçtim.geldiğimden internetten baktım ama ceza gözükmüyordu.acaba bu cezalar ne zaman internete yansır bilgisi olan varmı?
|
||
206 colorline 2001
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |