|
şarj kasnagı yerinden çıktı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hasretim2500
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasretim2500
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 20:05 |
selam arkadaşlar bu gün yolda giderken akü lambası yandı kaputu açtıgımda şarj kayışı yerinden çıkmış büyük kasnakta motorun içindeydi usta aradım bulamadım araç şu an yatıyor size soracagım kasnak degişimiş kaça malolur kasnak fiyatı ne kadardır şimdiden teşekkürler ankaradan murat 2004 307 xt sahibiyim tanıtmadı demeyin
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
hasretim2500
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasretim2500
|
şimdi cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
|
|
muntehaozen
1. Vites 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
|
Krank kasnağı ve kayışını değiştirmişdim servisde 180 tl civrında tutmuşdu sizinkide o kadar olacağını tahmin ediyorum ama daha tecrübeli arkadaşlar sorunu tam olarak nokta atışı yapıcaklardır. Herkese iyi bayramlar. |
|
tayfundoner
1. Vites 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
|
özel serviste degiştirirsen ortalama 80 100 tl civarında bi fiyat çıkar kayışı yerinden çıkar o şekilde git ustanada aküden kullanırsın bi sorun çıkarmaz sana ama kayışı mutlaka yerinden çıkar o şekilde git birde hiç bir elektrik aksamı kullanmamaya özen göster giderken biz çok çektik o kayış yüzünden şimdi ögrendik tabi ama motor öldükten snr.
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
mon
2. Vites 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öyle tahmin ediyorumki devirdaim pomasıda o kayıştan tahrik edilir. motor hareretine dikkat etmen gerek eğer kullanacaksan. birde bu arızanın sebebini bulursan mutlaka fotoğraflarla birlikte bizi aydınlat. geçmiş olsun iyi bayramlar.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |