![]() |
|
206 Arıyorum! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 16:14 |
Selamlar.. Özenli kullanılmış, sade bir modifiye yapılmış 206 aramaktayım. Modifiyeden kastım; çelik kantlar, eksoz, angel farlar ve spor yaylar gibi aksesuarlardır. Abartılı body kitleri tercih etmiyorum. Araç kesinlikle düz vites olmalı ve beyaz OLMAMALI. Üst limitim 15Bin. Ama çok hoşuma giden bir araç olursa 16Bine çıkabilirim zorlayarak. Ama çok çok hoşalnsam bile 99-00 model araçlara bu fiyatı veremem. Şuan piyasa anlamsız bir şekilde yükselmiş. Geçen yıl kendi 206'mı eğitimim için satmak zorunda kalmıştım. Mağlum sitedeki araçların %90 ı çok uçuk fiyatlı, o yüzden uygun, aracın ederi kadar bir fiyat bekliyorum. ![]() Şimdiden teşekkürler,tüm arkadaşlara hayırlı alışverişler.
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mustafa kırlı abımız var sıteden bulursan onun aracı cok temız bızzat gordum ıstersen gorus kendısı ıle
|
|
![]() |
|
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Sanırım mustafa abinin arabası bu.
Araç çok diri görünüyor gerçekten, ama bütçemin üzerinde malesef..
|
|
![]() |
|
araci gor istersen fikir olur sanada. arac feline olmasaydi o fiyatlara verirdim
|
|
![]() |
|
Teşekkürler, ama Ankara'da yaşıyorum, görmeye değil de direkt almaya gelmek isterdim.
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bence siz guzel bir fiyatta anlasin bayram bayram :)
|
|
![]() |
|
aynen arac lınktekı bence kacırma derım ama ssende haklısın butce meselesı
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
araç çok güzel, bende burada görmeden önce sahibinden.com da görmüştüm, feline olması ayrı bir güzellik, değerlendir derim.
|
|
![]() |
|
ses çıkmadığına göre sanırım ilk görüşme özelden oldu |
|
![]() |
|
bızde ozelden goruselım
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Konuyu Geyiğe Çevirmeyin Yakışıklılar
![]() |
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-garaj-arabasi-206-54053873/detay/ bu da benim önerim rengi haricinde güzele benziyor
|
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
mustafa abinin araba çiçek gibi maşallah
|
|
![]() |
|
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Bakımlı bir araca benziyor.Umarım anlaşırsınız...
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2003-model-206-hdi-57972090/detay/
Anlaşma sağlanmadıysa benim araca da bakabilirsin daha detaylı resimleri yarın ekleyeceğim. |
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17723&KW=kefilim&title=satlk-peugeot-206-xline
bir bakın derim ?? |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |