|
Peugeot 306 orjinal yay |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
AntiModes
1. Vites 26 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AntiModes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2011 Saat 12:12 |
|
Merhaba arkadaşlar 1998 model peugeot 306 griffe aracımda şu an spor yaylar var. Kasis set vb. yerlerde hız kesmek çaprazlama girmek gibi sıkıntı yarattığı için orjinal yaylarıyla yükseltmek istiyorum aracımı. Daha önceden spor yay taktırmış orjinal yayları elinde kalmış arkadaşlar varsa fiyat tekliflerini bekliyorum. İstanbul içi olması tercihtir. İyi günler dilerim.
|
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sen spor yayları satıyonmu :))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
||
AntiModes
1. Vites 26 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AntiModes
|
|
Orjinalleri bulursam haliyle sporlarda elimde kalacaktır. Takas veya satışını yapacağım evet
|
||
AntiModes
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AntiModes
|
|
Düzenleyeceğim, pardon.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
307ninkiler uyarmı acaba 306ya?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sanmıyorum uycağını çünkü eibach firması 307 ye ve 306 ya ayrı model veriyor
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bakın ben size şöyle bir örnek vereyim... ben aracıma eibach pro kit 3,5 alırken 306 için bulamamıştım.. az kala 206 için üretilen eibach pro kit alıyordum .... son anda vazgeçtim.. meğerese 5cm düşürüyormuş.... o yüzden modle göre bütün yaylar farklıdır diye düşünüyorum ...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynı fikirdeyim
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu durumda 307nin orjinal yayını 306ya takarsak 5 cm yükselcekse 10cm yükselir araç ağırlık farkını katarsak jip gibi olur her türlü kaldırım vs çıkabilir inebilir.Bence yapmalıyız istanbulda hayat sana güzel olur :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hahaha
|
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yayların markası ne :)) o deilde muane var 12 . ayda ben nasıl geçicem sonra :))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Asırı alcaltmayacaksan sorun olmuyor. Onemlı olan tekerlekler camurluk davlumbazlarına surtmesın yeterlı...
|
||
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi bilmiyorum yayları nasıl 3,5 lukla geçebilirmiyim .) |
||
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben deiştirebilirim ama spor yayların markası kaç cm oldugunu söylersen halletmeye çalışırız |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |