![]() |
|
yeni aldığım 206+ satıyorum:(saattım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 07:43 |
arkadaşlar ocak başında aldığım 206+ comfort aracımı satıyorum araçta değişen yok boya yok.
araçta landirenzo marka 2 yıl garantili lpg kiti mevcuttur. km de 15 krş civarında yakmaktadır.
9000 km de
sigara içilmemiş
araca sonradan yapılan işlemler kısaca şöyledir
koltuk koruma - boya koruma yapıldı
kol dayama(175TL)
4 adet kormetal marka jant(450 TL)
park sensörü orjinalde yok hediye takıldı serviste
süpersprint marka performans eksoz (450 TL)
lpg işlemesi vs (1550 TL)
aracın şuanki 0 değeri 24.000 tl dir(ankara)
telefondan ulaşabilirsiniz 506 876 1001 (osman)
fiyat olarak 22.000 tl düşünüyorum takas olmaz vade olmaz peşin 22.000 veren 0 aracı alır götürür.
satış nedenim aracın kredisini ödemek 1 seneye kalmaz askere gidicem ve aracın değeri düşmeden bende fazla zarara girmeden satıp krediden kurtulmaktır.bazı arkadaşlarımız bilirler araçta soğuk iken bir silkeleme oluyordu o problem çözüldü lpg den olduğu anlaşıldı ve düzeltildi.
ilgilenenlere duyurulur saygılar...
araç istanbula 21,750 ye anlaşılmıştır. Düzenleyen hunterakon - 25 Ağustos 2011 Saat 13:17 |
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hunterakon oakdar sıkıntı çektin tam halelttin tadına varamadan satıyorsun çok üzücü bir durum valla.
hayırlı satışlar,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar kardeş bukadar emeğin üstüne üzüldüm yani
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolun arkadaşlar soğudum artık yaa kredide ödemek istemiyorum askerlikte yakın gözüküyor
yoksa arabada herhangi bir şey yok :( kısmetmiş ne yapalım
|
|
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Hayırlısı olsun. Araç güzel görünüyor. Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
hayırlı satışlar.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
![]() ![]() ![]() ![]() |
21,750 ye istanbuldan bir arkadaşla anlaştık daha doğrusu 21,900 fiyat var ama yol parası vs ben 21,750 ye bıraktım kredisi çıktı bugun yada yarın inşallah hayırlısıyla satışı gerçekleştireceğiz:) saygılarımla
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |