|
Bulamadım |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadasım jantın teknık olculerını bılmeden jant sıparısı verılır mı ?
Sahıbı oldugun 206 arac 4*108 bıjon sayısı ve bıjon mesafesıne sahıptır. Soylemıs oldugun 4*100 jantı aracına takamazsın. Bu yuzden sıparısı ıptal etmelısın...
Ayrıca jant montajında hayatı onem tasıyan ofset ve jant genıslıgıde cok onemlıdır...
|
|||
umutbeg
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tsk ederım ya .. sıparısı ıptal ettım ceceoli yardımcı olurmusun su jantlardan bulalım ebatlar ws bılmıom bn fazla :/ |
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
umut millet jantın ölçüsünü lastiğin ölçüsünü ezbere bilir ama maddiyattan dolayı alamaz fakat sen tersten başlamışın jantı araştırmadan maddiyatı halletmişin
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
umutbeg
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Heves diyelim =) |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Iyıkı soylemısız yanı... Yoksa jant gelecek hevesle taktırmaya gıdeceksın. Ondan sonra fıyaskooooooo... O anda yuzunun alacagı seklı dusunemıyorum Bence o janttan bulmak zor. Ve sanıyorumkı o jantın yenısı yok. Cunku sıtesınde lıstede yok.35. yıldonumu adıyla urettıgınden ve lıstede olmamasından bunu dusundum.
Bana sorarsan oz janta o kadar para verme. Oz pahalı bır jant.
Dıger markalardanda goz gezdır begenecegın bır model olacaktır...
Alacagın jant mumkunse 6.5" ten daha genıs olmasın ve 25-30 gıbı ofsetlerde olsun.
Ayrıca sana tavsıyem 16"
|
|||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
rc racing jantlara bakabilirsin örnek
|
|||
umutbeg
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tsk ederım ama ıstedıgım goruntu bu degıl |
|||
Peugeot 206 / Roland Garlos / 2000... Benzin
|
|||
yeditepely
2. Vites 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
bulamadım konusu varken yenı konu acmayayım dedımarkadaslar bu jantın markasını bılen varmı 195/45/16 dıye duydum ama markası yazmıyor malesef.sadece bır arastırma yardımcı olan arkadaslara tsk ederım.tahmınınız kolaylassın dıye bolca fotosunu yapıstırdım. |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Atakan kardesım bu jantın markası Cevher Metal Sanayi = CMS dır Modelide 352 imiş... |
|||
yeditepely
2. Vites 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
||
helal olsun tebrık ederım gercekten kaç gundur bakmadıgım yer kalmadı.4 dakıkada bıldın valla.2 tane 206da gordum cok begendım ama nedense ozellıklerını yazmamıslardı.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Rıca ederım
Bu jantların cms oldugunu bılıyordumda modelını tam bılmıyordum. Sıtesını acıp baktımda o acıdan 4 dk surdu Yoksa o dakıkada cms dıye cevabını verırdım yanı
|
|||
yeditepely
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
||
yıne cms oldugunu bılıyormussun.bızım daha coookkk pısmemız lazım bu konularda
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bıraz ılgı alaka ve merak meselesı
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |