![]() |
|
Kapı Döşemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2011 Saat 22:53 |
sakın bır tane alıp gelme onca yolu cok pahalı degıl zaten gıtmısken al 10 tane gıt gel yapma
|
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
![]() ![]() ![]() ![]() |
sagolun arkadaslar yarın sanyıden hemen bır segman edıncem bırdaha denıyelım buseferde gelmesse elime ugrasmıycam:):):)
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi aynen yedek segman bulundur
|
|
![]() |
|
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
cek kendıne dogru bıraz sert olabılır ama cıkacaktır bu arada sekmanlardan bagzıları kırılabılır bence sokmeden once onlardan temın et daha sonra tıngır tıngır gezmek zorunda kalma
|
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
klipsleri gördüm oncak döşeme çıkmadan onları nasıl çıkartacağız dediğin gibi zorladım ancak korkuyorum biraz anı birşey olur diye:)..
|
|
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
alttan kaldırman lazım klipsler var onlar tutuyordur once onları ayıracaksın bıraz zormana gerek sonra yukarı dogru kaldırıp cıkaracaksın kardesım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
arkadaşlar cecolinin açtığı konudan yaptım sökülme işini ancak döşeme bir türlü elime gelmiyor yukarıdan aşağıya doğru tornavidanın ucuyla ayırıyorum ama birtürlü elime gelmedi.hopörleri,cam acma kutusunu ayna kabını kapınını vidalarını hepsini çıkarttım
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Arkadaslar kapı döşeme konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz Sanayıde sorduğum kişiler Kapı döşemesi sökülmez dediler,ben kendim deniyeyim dedim yaptığım işler Hopörleri çıkarabildim döşemedeki vidaları çıkardım ancak Döşemeyi kapıda dudan vida şeklinde bağlaçlar var sanırım mümkünatı varmıdır çıkartılıyorsa nasıl bir işlem yapılıyor,döşemeleri yıkamak için çıkartacağım,spreyını bile aldım...Forumda arama yaptım ses yansıtmasından başka bir konu çıkmıyor...Özür dilerim cecolinin açmış olduğu konudan buldum Konu sinilirse memnun olurum.
Düzenleyen mehmet eren - 23 Ağustos 2011 Saat 18:39 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |