|
307 cruise control |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 56789 21> |
Yazar | ||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hakangumus hem yazı çıkıp hemde nasıl kol çalışıyor biraz açıklarmısın? bu dediğin makyajlı kasalarda normal ama eski makyajsız kasalarda normal değil sırrını açıklarmısın hepimiz faydalanalım. hangi ildesin profilinde il ve ilçe bilgilerini paylaşırmısın eğer yakınlardaysan gelip bizde yaptıralım aynı şekilde. Düzenleyen metin - 22 Ağustos 2011 Saat 15:49 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
umut. 1- kendini tanıtan bir başlık açmalısın üyelerimizi tanıyalımda 2- büyük harf kullanmamalısın3- imza bölümünde aracın modelini paylaşmalısın. 2006 sw ama 206 mı 307 mi? benzinlimi dizelmi? 1.4 mü 1.6 mı Xr mi Xt mi vs vs bunları bizimle paylaşmalısın,
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende bugun 308 e taktırmak için abc peugeot a gittim,aracımı içeri aldılar bir buçuk saat sonra aracı teslim aldığımda ise ilk hayal kırıklığı ile karşılaştım aracıma takılan kol doğru değildi,308 lerde hız sabitleyici ve limitleyici olmak üzere iki farklı özellik var bu sistem ile birlikte gelen,aracımda şuan hız sabitleme özelliği mevcut fakat limit moduna alamıyorum yanlış parça takılmasından dolayı,hatta orada görevli bir arkadaş kolu değiştirseler bile sabitleyicinin çalışacağını ama limitleyicinin çalışmayacağını söylüyor,yoğun ısrarlar sonucu tekrar perşembe günü için randevu aldım ve parça değiştireceklerini söylediler,işi garantiye almak için parça değişiminden sonra tekrar yazılımın güncellenmesinide istiycem bakalım ne olacak.
aracıma takılan parça kodu 6242.Z9 internette bile arattığımda bu koda sahip iki farklı ürün çıkıyor,dediğim gibi biri limit ve sabitleme için birisi ise sadece sabitlemek için.. görsel olarak fikir vermesi açısından ürünlerin fotoğraflarınıda ekliyorum,308 lerde ikinci fotoğraftaki koldan olmalı,şuan benim aracımda ilk fotoğraftaki kol takılı perşembe günü inşallah bu sorunu çözücez ve olması gerektiği gibi olacak. Düzenleyen mimitt - 23 Ağustos 2011 Saat 12:56 |
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben dün servise gittim tanıdığım olduğu halde takılması yasaklandı dediler. bu arada kolu taktım geziyorum ben ama çalışmıyor :))
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet biri sabitlemedir diğeri sabihleme + limitlemedir. 308 lere de ikiside uyar.
|
||
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet mustafa serviste yasak hatta sana söylemiş olmam lazım.
işlem yapıtıkları için kayıtlarını fransa takip ediyor ceza bile alırlar o yüzden babanın oğluda olsa yapmaz (:
|
||
||
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
perşembe günü durumu düzeltmezlerse parçayı söktürüp diğer servislere gideceğim,tek oto ile görüştüm onlar peugeotun direk firması olduğu için yasak olduğunu yapamadıklarını söylediler sanıyorum ki göral yada fatih peugeot ta bu sorunu yaşamam.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Iki farkli kol var. 1. 6242.z8 hiz limitli 2. 6242.z9 hiz limitsiz Siz eger hiz limitli istiyorsaniz 1. urunden almalisiniz. Diger taraftan, hiz limiti bana pek kullanisli gibi gelmiyor. Tabi kendi isteginiz olabilir o ayri konu. |
||
fatih duruer
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih duruer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
hayırlı olsun kardeş inşallah arabamızı satmasak bizde takarız
|
||
fatih duruer
|
||
mimitt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkür ederim şuan pek içime sinmedi desem yanlış olmaz,test ettim çalışmasında hiç bir sıkıntı yok ama aracınorjinal parçası takıldığında daha rahatlıyacağım, Z9 dediğimiz ürün 308 lerde kullanılmamış.onun için olması gereken ne ise o takılsın istiyorum.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
||
kuantum
1. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yasaklanmasının nedeni nedir? Arızaya neden olması mı, yoksa üst modellerin cazibesi korunsun, daha pahalıya araç satabilsinler diye mi?
|
||
mimitt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
internette bu konuyu biraz araştırdım,şikayetler genelde sistem takıldıktan sonra doğru çalışmaması yönünde ama bugun anladım ki bu durumda tamamen peugeot yetkili servislerinde yapılan yazılım güncellemesi ile ilgili bir durum,bir kaç kişi ile iletişim kurabildim hepsi aynı adresi verdi doğru programlama için bende perşembe günü sorunu çözmezler ise parçayı söktürüp,sanayide parçacıdan doğru parçayı temin edip söylenilen servise başvuracağım.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
||
Kpt.
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2011 Konum: Foça Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar ben de cc taktırmak istiyorum. 23 Ocak itibariyle 10 gün Ankarada olucam. Bu işi iyi yapan beni sonradan uğraştırmayacak İzmir veya Ankaradan Servis/Usta önerilerinizi bekliyorum.
|
||
Kpt.
2005 307 1.4 XR HDİ |
||
inceyasar
1. Vites 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
|
|
göral pejo rapid servisi abdullah ustaya git ben orada yapırdım benim kol hız limitlemeli ama limitleme fonksiyonu çalışmıyor sadece sabitlemesi çalışıyor
|
||
2004 307 1.4HDI
|
||
Kpt.
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2011 Konum: Foça Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cc kolunu başka biryerdenmi aldın? Direk göralpejoya gitsem herşeyi hallederlermi?
|
||
Kpt.
2005 307 1.4 XR HDİ |
||
inceyasar
1. Vites 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
|
|
ben direk pejodan aldım acelem vardı tatile çıkacaktım 200 ü 6 ya böldüler bazı arkadaşlar 100 liraya kolu alıp özel servislerde 20 liraya tanıttılar sen istersen gitmeden önce göral servisten bilgi al
|
||
2004 307 1.4HDI
|
||
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende 2003 model 307 var elektronik gaz pedali var.. fren müsürü zannedersem 2kablolu ve hemen yanında kahverengınde 2lı bır soket daha var bu bos duruyor..bunun icin nasıl yapmam gerekir bilgi verırsenız sevınırım
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim aracimin benzeri. Bende bosta duran soket kirmizi renkte idi ama eger sizdeki de benzer ise durum aynidir. Yapmaniz gereken oraya uyacak olan sensoru almak ve yerine takmak. Sonra kablosuna yerlestirmek. Sonra tabi hiz sabitleyici kolu takilacak ve PP2000 ile araciniza tanitilacak. |
||
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet ayni sekil.. Hangi sensorü almam gerekiyor arkadasım ismi cismini ögrenebilirmiyim..yardımcı olursa bende dusunuyorum taktırmayı Düzenleyen koliva - 08 Ocak 2012 Saat 05:25 |
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim aracım 2006 model 206 feline bu cruıse control almaya kalksam benim araçta çalşırmı...
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 56789 21> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |