![]() |
|
HeR01727 Transparan Folyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 11:53 |
bakim akşam iş çıkışı geçerken sorucam bakalım ne çekecek jantlara
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kanka BWA olması lazım ama çakması filansa dj yada Carre dir.Fiyatını merak ediyorum nekadardır acaba .Bu arada Alparslan abi yede hayırlı uğurlu olsun yeni aracıda çok güzel Allah kaza bela vermesin abi...
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
şimdilik dursun bu sabah geçerken gördüm akşam fiyatını felanda ögrenim bide markası ney ona bakim daha detaylı bilgi verelim
|
|
![]() |
|
Dinçer jantlardan dünki yeni üye Harun vardı o istiyor ona yönlendirelim.Siyah 206 sı vardı şapkalı arkadaş...
|
|
![]() |
|
taşkın hocam burdan duyurmuş olayım senin jantların aynısının grisi göstepede var almayı düşünün varsa eger
|
|
![]() |
|
Ya kanka açıcaz ondan sonra kapanmayacak zaten muayenede illaki açacaz birazdaha keyfini yaşayalım...
|
|
![]() |
|
fake hareketler bunlar :)
gel açalım farların içini :) |
|
![]() |
|
Stopların guzel olmus ama farlardakı bıraz aydınlatmayı kesecegını dusunuyorum...
![]() |
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Süper olmuş Taşkınım Güüle güle eskit :))
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
abi güzel olmuş emeğinize sağlık şu sarı sislere hastayım ya xr için sarı sis var mıdır acaba ya
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
goner ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
abi bwa janlardan bulamıyorum
yardım edin:/(
Düzenleyen goner - 12 Eylül 2011 Saat 00:09 |
|
![]() |
|
Kullanılan malzeme 3m ,işçilik bana ait değildir,kaplamacıda yaptırıldı,sökmek de herhangi bir problem yok kolaylıkla söküp atılabilir.Işıklar tabi biraz kesildi ama İstanbulda sıkıntı olmaz,zaten sisler var onlarla gidiyorum polisler olmadığında :)
|
|
![]() |
|
hero,
Güzel çalışma olmuş emeğine sağlık. Kullandığın folyonun kalitesi nasıl? ilerde sökmek istediğimiz de sorun çıkarır mı? Birde ışığa etkisi ne kadar oldu ? Düzenleyen Alicilik - 22 Ağustos 2011 Saat 08:36 |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
maşallah o kadar transparan olmuş ki ben göremedim bile :) sen yazınca anladım farlarda olduğunu
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
eyvallah sağolasın bakalım bende işi abarttım satılık araçlara mesaj atıyorum jantlarını satarmısın diye :)
|
|
![]() |
|
Beyler malzemeleri,kaplama yapan yerlerde bulabilirsiniz,kendine güvenen arkadaşlar hepsiburada.com dan tedarik edebilirler, sorun olursa muayenede yada başka bir yerde farların kaplamasını stıcker çıkarır gıbı çıkarabilirsiniz.Ben bostancıda yaptırdım,gösteri merkezinden yukarı çıkarken köprüye gelmeden sağda kalıyor 3m malzemeleri kullanıyorlar,ben 100 tl verdim ama dahada inecek gibiydi bende Tecrübe yapmış olursunuz fiyatı kırma şansınız olduğunu sanıyorum.
Bu arada Dinçer senin jantlar için pzt si aramaya başlıyorum...
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Taşkıncım bırebır Gorme ımkanım oldugu ıcın oldukca hos durmustu gule gule kullan .. bı sıra benımde onlere uygulayalım :)
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
çok güzel olmuş bende stoplara uygulacaktım ama folyoyu bulamadım bir türlü
|
|
![]() |
|
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
merak ettim ama fotoğraflar uçmuş ..
|
|
![]() |
|
folyo felan uygulamasan aracıda göremicez :) böle folyo ile felan olmaz gel açalım senin farlarıda :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |