|
307 cruise control |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 34567 21> |
Yazar | |||
only_younus
2. Vites 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
|
|||
hantsome28
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
|
||
ya bu siteden nasıl bakacağım...kayıt ol gibib bişeyler çıkıyo..kayıt ol diyorum servis filo gibi bişeyler çıkıyo.. biyardım
|
|||
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben baktım benimde telli gibi gözüküyor ama değil altyapısıda mevcut. bu işte bi yanlışlk olması lazım. çünkü ilk başta yıl ve motor seçiyorsun xt xr gibi model seçemiyorsun belki baz modelleri tellidir diye her ikisinide koymuş olabilirler sisteme.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben sistemi taktırdım bile çoktan. Gayetde memnunum. Şehir dışı yolculuğu bile yaptım ve CC nin tadını aldım artık vazgeçmem.
|
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Iyi de sasi numarasini girerek bakiyorum oyle cikiyor. Hic bakmadim aracima kablolar felan varmi gaz pedalinda diye. Ilginc. |
|||
qw12
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bugün ankara göralda 200tl ye cc taktırdım (2006 307sw technoplus). ilgilenenler için bilgi amaçlı yazdım. kısa sürede takılıyor.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Şahin Peugeot'a çok teşekkür ederim. Ekonomik fiyata edindidğim cruise control parçasını aracıma Afyonda serviste monte ettirip tanıttım. Şu an sorun yok çok şükür rahat bir şekilde kullanıyorum.
Aracım 2004 Technoplus
Elektronik gaz pedalı var
Fren müşirini değiştirdim arızalıydı. şu an sonuç mükemmel.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hayırlı olsun güle güle kullan. profil bilginde il ve ilçe bilgilerini paylaşırmısın. söylemesen afyonda olduğunu bilmiyecez,
ortalama ayda iki kere afyondan geçip denizliye gidiyorum
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
taksicicocuk
1. Vites 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
|
||
yaw ağalar bu c c istanbulda nereye takılır araç almadım gidemiyorum beni servise götürtmeyin yahu
|
|||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
servise gitsende taktıramazsın çünkü yasak (:
peugeotlarda aracı alırken 600 tl karşılığı opsiyonel olarak Cc takıyorlar ama sonradan taktırınca 120 tl kol alıyorsun bi özel servistede taktırıp aktif ettiriyorsun bitiyor.
normalde bu şartlarda çalışıyor ama peugeot bukadar basit olmadığını araçda Cc için tadilat yapılması gerektiğini beyinin gerekli yazılımlarla güncellenmesini söylüyor. aksi taktirde ilerde araçda sıkıntı çıkabiliyormuş. tabi bugüne kadar hiç duymadım,
|
|||
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Metin sen fren musurunu degistirmistin, kac tane baglanti vardi musure? Su resimdeki gibi miydi? Gerci seninki otomatik, musurde far var midir bilmiyorum. Diger taktiran arkadaslardan bu musure dikkat eden oldu mu? |
|||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben 206 ya bile taktırdım.kesinlikle takılamaz dedi servis.yarım saat sürdü...
inanmayın servislere,yasak çünkü. |
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
koliva, benim beyaz soketli ve 4 kablolu ama biraz beklersen hemen bakıp geleyim hatta fotoğrafını çekeyim |
|||
|||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ikimizin araclarininki ayni mi olmali bilmiyorum ama eger zahmet olmayacaksa cek bir bakalim. Tesekkur ederim. Düzenleyen koliva - 21 Ağustos 2011 Saat 12:08 |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tamam Metin. Sendeki farkli olabilir. Ayrica o kahverengi soketin ya hiz limitleyicisi icin ya da surucu okullari icin cift suruculu kosullar icin oldugunu dusunuyorum ama cokta onemli degil. Baska birisinden bekleyelim artik. Cok tesekkurler. Düzenleyen koliva - 21 Ağustos 2011 Saat 13:22 |
|||
naksi
2. Vites 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ARKADAŞLAR Allah aşkına hep konusuluyorda ben de o kadar okuyorum hepsini ama istanbulda kim yapıyor bunu kolu buluyoruz şahinden alıyoruz tamam ama kime taktıracaz istanbulda hep konya ankara vs takılıyor İSTANBULDA bu kolu kime taktırabiliriz biri cevap versin yoksa istanbulda bu işi yapan yer yok die yazalım bitsin..
|
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
koliva rica ederim, inşallah olur dicem ama sende bu pp2000 varken kesin olur hatta neler neler olur (:
naksi, sen motor kaputunu aç gaz teline bak telli değilse elektronikse ben sana taktıracam bide direksiyonun altındaki kapağı sök bak bakalım sinyal kolunun altında hız sabitleyici için soket varmı kontol et. merak etme.
şu usta takar diye bişey yok. elinde planet2000 yani peugeot için olan aracı bilgisayara bağlamaya yarayan program olması yeterli.
yapılacakar ise kol takılacak ve araç bilgisayara bağlanıp aktif edilcek okadar. benzinlilerde kolay ama dizellerde biraz daha farklı.
|
|||
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 34567 21> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |