Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 cruise control
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 cruise control

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 34567 21>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
only_younus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
13 - Haziran - 1983

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı only_younus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 17:09
Orjinalini yazan: only_younus only_younus Yazdı:

Orjinalini yazan: sahin-peugeot sahin-peugeot Yazdı:

Orjinalini yazan: only_younus only_younus Yazdı:

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8594&PN=1&title=hz-sabitleme-sistemi-ve-307
yukarıdaki konuda da gözüktüğü gibi birçok orjinalinde hız sabitleme kolu olmayan 307 araçda gerekli altyapı var ancak kol takılmamış, kol takılıp bilgisayarla aktif hale getirildiği anda devreye girecek şekilde.ben size sadece kol hız sabitleme kolunun fiyatını sormuştum
Merhaba
Kolun fiyatı sadece 120 tl ben komple olarak anladım

eminim birçok arkadaşıma yardımcı olacaktır.Çok sağol ;)
Yukarı Dön
hantsome28 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hantsome28 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2011 Saat 09:02
ya bu siteden nasıl bakacağım...kayıt ol gibib  bişeyler çıkıyo..kayıt ol diyorum servis filo gibi bişeyler çıkıyo.. biyardım

Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Orjinalini yazan: erhanomer erhanomer Yazdı:

Aracım 2004 307 XT Premium varmıdır bakmadan birşey diyemem ama hafta sonu gaz pedalının araya kafamı sokmayı deneyeyim en iyisi.Sırıtma

Sasi numarani biliyorsan http://public.servicebox.peugeot.com adresinden ogrenebilirsin. Menuden Mekanik->Motor->Besleme'yi sec. Sonra altta secenekler cikiyor. Ordan GAZ PEDALI KABLOLARI'na bas. Onune bir resim cikacak, ordan elektronik mi yoksa telli mi oldugunu anlayabilirsin. Mesela benimki telliymis, bilmiyordum. Iste resmi.

2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2011 Saat 10:18
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Orjinalini yazan: erhanomer erhanomer Yazdı:

Aracım 2004 307 XT Premium varmıdır bakmadan birşey diyemem ama hafta sonu gaz pedalının araya kafamı sokmayı deneyeyim en iyisi.Sırıtma

Sasi numarani biliyorsan http://public.servicebox.peugeot.com adresinden ogrenebilirsin. Menuden Mekanik->Motor->Besleme'yi sec. Sonra altta secenekler cikiyor. Ordan GAZ PEDALI KABLOLARI'na bas. Onune bir resim cikacak, ordan elektronik mi yoksa telli mi oldugunu anlayabilirsin. Mesela benimki telliymis, bilmiyordum. Iste resmi.

ben baktım benimde telli gibi gözüküyor ama değil altyapısıda mevcut. bu işte bi yanlışlk olması lazım. çünkü ilk başta yıl ve motor seçiyorsun xt xr gibi model seçemiyorsun belki baz modelleri tellidir diye her ikisinide koymuş olabilirler sisteme.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2011 Saat 10:48
Ben sistemi taktırdım bile çoktan.Sırıtma Gayetde memnunum. Şehir dışı yolculuğu bile yaptım ve CC nin tadını aldım artık vazgeçmem.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2011 Saat 11:51
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

ben baktım benimde telli gibi gözüküyor ama değil altyapısıda mevcut. bu işte bi yanlışlk olması lazım. çünkü ilk başta yıl ve motor seçiyorsun xt xr gibi model seçemiyorsun belki baz modelleri tellidir diye her ikisinide koymuş olabilirler sisteme.

Iyi de sasi numarasini girerek bakiyorum oyle cikiyor. Hic bakmadim aracima kablolar felan varmi gaz pedalinda diye. Ilginc.
Yukarı Dön
qw12 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qw12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 22:24
Bugün ankara göralda 200tl ye cc taktırdım (2006 307sw technoplus). ilgilenenler için bilgi amaçlı yazdım. kısa sürede takılıyor. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2011 Saat 23:57
Şahin Peugeot'a çok teşekkür ederim. Ekonomik fiyata edindidğim cruise control parçasını aracıma Afyonda serviste monte ettirip tanıttım. Şu an sorun yok çok şükür rahat bir şekilde kullanıyorum.
Aracım 2004 Technoplus

Elektronik gaz pedalı var
Fren müşirini değiştirdim arızalıydı.  şu an sonuç mükemmel.Alkış
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 00:38
Orjinalini yazan: hakangumus hakangumus Yazdı:

Şahin Peugeot'a çok teşekkür ederim. Ekonomik fiyata edindidğim cruise control parçasını aracıma Afyonda serviste monte ettirip tanıttım. Şu an sorun yok çok şükür rahat bir şekilde kullanıyorum.
Aracım 2004 Technoplus

hayırlı olsun
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 02:04
Orjinalini yazan: mustafakirli mustafakirli Yazdı:

Aracım 2004 Technoplus

hayırlı olsun
Teşekkürler....
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 10:23

Orjinalini yazan: mustafakirli mustafakirli Yazdı:

Aracım 2004 Technoplus

hayırlı olsun
Teşekkürler....

hayırlı olsun güle güle kullan. profil bilginde il ve ilçe bilgilerini paylaşırmısın. söylemesen afyonda olduğunu bilmiyecez,

ortalama ayda iki kere afyondan geçip denizliye gidiyorum
Yukarı Dön
taksicicocuk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Ocak - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı taksicicocuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 11:19
yaw ağalar bu c c istanbulda nereye takılır araç almadım gidemiyorum beni servise götürtmeyin yahu 
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 11:43
Orjinalini yazan: taksicicocuk taksicicocuk Yazdı:

yaw ağalar bu c c istanbulda nereye takılır araç almadım gidemiyorum beni servise götürtmeyin yahu 

servise gitsende taktıramazsın çünkü yasak (:

peugeotlarda aracı alırken 600 tl karşılığı opsiyonel olarak Cc takıyorlar ama sonradan taktırınca 120 tl kol alıyorsun bi özel servistede taktırıp aktif ettiriyorsun bitiyor.

normalde bu şartlarda çalışıyor ama peugeot bukadar basit olmadığını araçda Cc için tadilat yapılması gerektiğini beyinin gerekli yazılımlarla güncellenmesini söylüyor. aksi taktirde ilerde araçda sıkıntı çıkabiliyormuş. tabi bugüne kadar hiç duymadım,

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 11:48

Metin sen fren musurunu degistirmistin, kac tane baglanti vardi musure? Su resimdeki gibi miydi?
Gerci seninki otomatik, musurde far var midir bilmiyorum. Diger taktiran arkadaslardan bu musure dikkat eden oldu mu?

Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 11:49
ben 206 ya bile taktırdım.kesinlikle takılamaz dedi servis.yarım saat sürdü...
inanmayın servislere,yasak çünkü.
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 11:56

koliva,

benim beyaz soketli ve 4 kablolu ama biraz beklersen hemen bakıp geleyim hatta fotoğrafını çekeyim
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 12:08

koliva,

benim beyaz soketli ve 4 kablolu ama biraz beklersen hemen bakıp geleyim hatta fotoğrafını çekeyim

Ikimizin araclarininki ayni mi olmali bilmiyorum ama eger zahmet olmayacaksa cek bir bakalim. Tesekkur ederim.

Düzenleyen koliva - 21 Ağustos 2011 Saat 12:08
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 12:51

abi baktım ne yazıkki farklı (:

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 13:20

abi baktım ne yazıkki farklı (:

Tamam Metin. Sendeki farkli olabilir. Ayrica o kahverengi soketin ya hiz limitleyicisi icin ya da surucu okullari icin cift suruculu kosullar icin oldugunu dusunuyorum ama cokta onemli degil.

Baska birisinden bekleyelim artik.

Cok tesekkurler.

Düzenleyen koliva - 21 Ağustos 2011 Saat 13:22
Yukarı Dön
naksi Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

01 - Ocak - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı naksi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 13:31
ARKADAŞLAR  Allah aşkına hep konusuluyorda ben de o kadar okuyorum hepsini ama istanbulda kim yapıyor bunu kolu buluyoruz şahinden alıyoruz tamam ama kime taktıracaz istanbulda hep konya ankara vs takılıyor İSTANBULDA bu kolu kime taktırabiliriz biri cevap versin yoksa istanbulda bu işi yapan yer yok die yazalım bitsin..
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2011 Saat 13:42
koliva rica ederim, inşallah olur dicem ama sende bu pp2000 varken kesin olur hatta neler neler olur (:

naksi, sen motor kaputunu aç gaz teline bak telli değilse elektronikse ben sana taktıracam bide direksiyonun altındaki kapağı sök bak bakalım sinyal kolunun altında hız sabitleyici için soket varmı kontol et. merak etme.

şu usta takar diye bişey yok. elinde planet2000 yani peugeot için olan aracı bilgisayara bağlamaya yarayan program olması yeterli.

yapılacakar ise kol takılacak ve araç bilgisayara bağlanıp aktif edilcek okadar. benzinlilerde kolay ama dizellerde biraz daha farklı.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 34567 21>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26391 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 213 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37013 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296775 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 87 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94133 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 874 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1034 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6249 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 321 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3619 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49377 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 532 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 346 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 606 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 92 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1889 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1059 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English