|
dürüm gecelerı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2008 Saat 21:15 |
|
organızatör arkdaslar peugeot turkey anadolu yakası olarak durum gecelerıne başlıyalım maksat durum yemek değil:) toplanıp beyın fırtınası oluşturmak sohbet etmek durum bahane yanı bu buluşmalarda guzel ve yaratıcı fıkırler cıkacagını duşunuyorum cok faydalı olur bızım ıcınde
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel bir öneri.
Hafta ortası çarşamba perşembe. Uygulanabilir.
Ortak nokta lazım.Anadolu yakası bizde iki kısım biliyorsunuz.
Kadıkoy-Üsküdar tarafı ve Bostancı-Maltepe tarafı.
Ortak noktada fikir birliğine varılırsa neden olmasın.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şöle bir fıkrım var bir üsküdar tarafında birde maltepe tarafında yaparız bız burda bostancı maltepeyı ağırlarız maltepe bostancıda kendi mekanlarında ağırlar bızı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mangal'dan Sonra Startı verelim.
Ama Önümüz Yaz Dürüm'den öte ÇAY geceleri yapalım.
Dürümü kışa saklayalım derim.
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet cay veya starbucks geceleri yapabiliriz
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
olum sız ne ayaksınız ya anadolu yakasındamı olucak bu ısler hep bakın kafamı bozmayın avrupa teamı toplar basarım gecenızı...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
süper olur serhat topla sen avrupa ekıbını gel kardeşim hep beraber caylarımızı .çeriz
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel fikir..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
adamın bırıde hala yemek ısmarlıcak...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sertaç gelsin ısmarlamayan cimbomlu olsun...
Senle ne alakası var kardeşim ben onu anlamadım.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende anlamadım benımle alakasını bi an kendimden şupelendım benmı yemek ismarlıçam diye ama yok yanı daha serhatı hiç göörmedım tanımıyorum yanı hemen aklıma sen geldın sencer dedim bu yuzde yuz sencer yada gökhandır dıye ismarlayın abı adamın yemegını sonra arada bız kalıyoruz
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ısmarlayın yemegımı kardesım genc turkcell...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Serkan acıktık.
Çek bi ACILI ADANA + ŞALGAM + KÜNEFE
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
vay vay vayy.Eyvallah.
Serhat bey görmesin.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
vayyyyyyyyyyyyyyy gordum bıle ayıp dıılmı kardesım nerde bızım yemek sampıyonluguda kaptırdınız zaten:)
|
||
ENGİN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet arkadaşlar.. bir tarih belirleyin.. iser dürüm ister çay saati.. konuşmakla olmaz icraat lazım icraat :D ayrıca Anadolu Team, Avrupa Team i döver :)..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dovemez bız daha kalabalıgız:):):)
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Döver döver...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben anadolu çocuğuyum AKILLI OL SERHAT.
NE AB NE ABDE NE SERHAT NE ÇİN.HERŞEY BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN.
Bu akşamda yaparız isterseniz.
Zaman kısıtlı duyurmak zor ama.
Olmadı Yarın Kurtlar Vadisini dürümcüde izlersiniz...Ben seyretmiyorum..
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |