![]() |
|
307 SW Modluyoruz (jantlar takıldı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 7> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
||
Mustafa abi bence ilk sayfada paylaştığn jant ben o jantı zaten çok beğeniyorum senin aracınada yakışır bence bu arada on arka tampon kaplama derken karbon fiberdenmı bahsediyorsun yoksa başka birşeymi anlayamadm |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Yok Be Abi O Gövdedeki Araca CC Jant Hiç Gitmez, Küçücük Kalır... Bu Aracın Hakkı Minimum 16 Maksimum 17 inç Olmalı Bence.. 308 CC Jantı En İdeali Bence... |
|||
![]() |
|||
||
Aynen katılıyorum Cemıl abı... Lıncancabur un ustune yok
![]() |
|||
![]() |
|||
||
lincancabur alırsak Replika alıcağız değilmi sonra balans tutmama gibi sıkıntı yaşarmıyız.
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
mustafa hocam numaranı kaydettim akşam belki ikea ya yetişemezsem ararım yolda buluşuruz bu arada resim yüklemedin yandan shopliyalım birazda basardık :) bide cam filmi misss :)
|
|||
![]() |
|||
||
ya resim çekemedim ben şimdi servise gidiyorum cruze iişiyle uğraşıyorum. haftaya tatile gidicem uzun yolda rahat edeyim diye. dünde montaj yaptım akşama anca yetişirim bende akşam ara ben kısıklı yada hasanpaşada olucağım
|
|||
![]() |
|||
||
mailine yandan resim çekip cepten mail atarım aslında:) şimdi aklıma geldi.
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
ok muhtemelen ikea ya gelicem bi aksilik olursa diye dedim
|
|||
![]() |
|||
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
||
biraz uçuk olabilir ama fikir vermesi açısından resimleri yüklüyorum.....çok çok güzel iş çıkarılmış
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us en azından kadran ve dreksiyon ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ve shop da olsa en güzeli ![]() Uploaded with ImageShack.us Düzenleyen kaan__ - 20 Ağustos 2011 Saat 12:55 |
|||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
demek maile resim çeki atıyorsun
![]() tenhada yakalarım seni
![]() |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
cem bu jantın 17 si yok piyasada. 16yı takıp denedim lastiksiz çok komik oldu resimi paylaşacağım.
|
|||
![]() |
|||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Yeşil 307 çok güzel olmuş.Sanırım jantları 19 Birde şu tarz bir uygulama var. Bununda jantları 20 porsche jantı.
Düzenleyen individual - 22 Ağustos 2011 Saat 20:25 |
|||
![]() |
|||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
||
Yeşil 307 çok güzel olmuş
|
|||
![]() |
|||
||
Mustıcım Lıncancaburun 17" olmadıgına emınmısın??? rastlayamamıs olabılırmısın ??? O jantın orjınalı 17" 18" olması lazım. Gercı sıfır bulursanda ıyı para ısteyebılırler... Bır ara senın baktıgın 16 olanında bende arastırmıstım. 195 50 16 olarak takacaktım arabaya sonradan vazgectım. 16" olanı yan sanayı bılgın olsun. Yan sanayı dedıgım replıka yanı. Via falan bırsey yazıyor jantın ıcınde... Cın ısı kopyaları yanı |
|||
![]() |
|||
||
Düzenleyen mustafakirli - 22 Ağustos 2011 Saat 21:00 |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |