|
Jantlandım hayırlısıyla |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2011 Saat 17:57 |
||
Sonunda kafama göre jant buldum aldım taktım.Umarım herkesin hoşuna gider.
|
|||
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayırlı olsun hoş gözüküyorlar |
|||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Oooooo masallah bu jantları guzel severım. Daha once 307 ustunde de gormustum yanılmıyorsam. Cok aracta kullanılan bır model. Hayırlı olsun gule gule kullan
Bunların malıyetı nedır? Jantın lastıgın markası modelı nedır yazda bılelım??? Lastık marshall mı? Olcude 205 50 17 mı??? Düzenleyen CeCoLi - 19 Ağustos 2011 Saat 18:00 |
|||
eSeRKaNe
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: İst-Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Maşallah abi bence yakışmış :)
Allah kaza bela vermesin :) Sanırım büyükçekmecede bi kez görmüştüm aracı :) |
|||
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629- |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abi jantların markası mak diye geçiyo ikinci el aldım ben 670 takımına verdim 80tlye bijonlarını aldım 750ye geldi bana toplamda.Lastikler apollo gösterdim baktırdım bi kaç yere hepsi iyi almışsın dedi. Şimdi gelelim sizin kızacağınız kısıma jantlar 18 lastikler 225/40 ölçüler eski lastiklerle toplamda aynı zaten 307den çıktı 307ye takıldı araba rahatladı baya sanırım öndeki kar lastikleri baya kasıyodu benim arabayı kuş gibi oldu direksiyon felan.
|
|||
brutal
2. Vites 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Mak jantların markası Cok kullanılmıyor Cunku Her ARaca Bu Araca Oturdugu gıbı Oturmuyor .
Kazasız Belasız Cızıksız Kırıksız Kullanımlar Dılerım Lastıgıne Taş Degmesın ..
|
|||
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
jantlar güzel yakışmış allah kaza bela vermeden keyifle sürmeyi nasip etsin...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kardeşim... Hayırlı Olsun...
Çok Yakışmış Harbiden... |
|||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
ebatlar büyük inşallah konforun kaşmaz. jantlar çok güzel bende bunlardan istiyordum ama küçük ebatta yoktu güle güle kullan.
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hey masallah demek 18" taktın... Profun senın aracını kullanması lazım
|
|||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Gzellll. Güle güle kullan...
|
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yenı taktıgı lastıgın capı orjınal 195 65 15 lastıgıyle tam denk. Capsal problem yok. Yanak alcalınca sertlık olmustur bıraz. Konfor kesın azalır...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok teşekkür ettim hepinize konforumda şimdilik bi sıkıntı hissetmedim ama biraz kaçıcak konforum galiba.Daha dikkatli kullanmak gerekiyo tabi çukur set hiç dikkat etmeyen insandım ben şimdi bol bol sellektör yiyorum arkadan :)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
göresel olarak mükemmel ..güle güle kullan ...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abi jantları görünce aşık oldum resmen beyaz 307de takılıydı çok alçaltmış arabayı arkadaş kurtarmıyodu bunlar o yüzden satılığa çıkarmış gözüm görmedi 18 felan 700 istiyodu zorla 670e aldım oda zorla biraz jantları alıp kaçmış gibi oldum ama olmaz bişey pazarlık pazarlıktır :)
|
|||
orhanax
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayırlı olsun. Yakışıklı olmuş...
|
|||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hüseyin hayırlı olsun 18 çok güzel durmuş. orjinali de 225 40 18 orjinali zaten pek bir fark olacağını sanmııyorum. aracını çok tatlı göstermiş, bide app plaka yaptın mı başka bişey istemiyor araba,
güle güle kullan.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
çok güzel olmuş ben beğendim. konfor gider tabiki illa ama keyfine değer bak! fiyat da iyii düşmüş, hayırlı olsun güle güle kullan. yalnız bi ara senin şu farları ödünç ver bana, hastasıyım
|
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi çok güzel olmuş.maşallah açmış aracı jantlar.
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sen albayımla iletişime geç çevresi geniş uygun fiyata ayarlar, bana yardımcı oldu piyasadakinin en ucuzunun 60 tl altına ayarladı (: tabi para yok şimdilik alamadım
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |