![]() |
|
Quik diyorum ama... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ersin kardeşim benim aracı kullanabilirsin cumartesi günü,ama geri isterim:)
|
|||
![]() |
|||
||
abı kopegın olsun 206 senın yaw anahtar senın
|
|||
![]() |
|||
||
taşkın abi ..5 dakka 2 viteste ufak bir turlasam yeter ... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ahmet vallahi bi fotoda senin araçla çekincem ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Çekeriz,kardeş hatta sen sürücü tarafına geçersin bende yan tarafa Ahmetide arkaya koltuga atar öyle çekiniriz... :)
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
olar mantıklı
|
|||
![]() |
|||
||
foto dinçer :) ellerinden öper :)
|
|||
![]() |
|||
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
||
Sevgılı Dostlarım Full Bakımları Yapılmıs Fılıtrelerı Degısmıs Ve Rot Ayarları Avans Ayarları Yapılmıs Olan Aracımı Test Ettım .. 110 Km Yolu 30 Tl'ye Gıttım . 90-120 Km/h Arası Devir Saatı 2800'ü Geçmemek Sartıyla .. Aracımda Tesısat Oldugunu Ve Klımalı Oldugunu Ve Ayrıca 3 Kısı Gıttıgımı Dusunursenız Oldukca Makul = 0.272 Kurus ..
Aracım Tek Benım ıle 70-90 Km/h ı Gecmeden Devır 2000 lerde 30 Tl ye 147 Km Yaptım Isık Yandı ..
0.204 Kurus ..
|
|||
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |